Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 06 15

Mainų pasiūlymas nukarūnuotiems NBA čempionams – Domantas Sabonis

Pastiprinimo ieškančiai „Golden State Warriors“ komandai – lietuviškas pasiūlymas. „NBC Sports“ sudarė septynis įdomiausius mainų scenarijus sustiprinti Ouklando komandą ir pirmajame iš jų figūruoja Domanto Sabonio pavardė.

„Golden State Warriors“ vasarą gali imtis mainų ir iškeisti savo 17,2 mln. vertės mainų išimtį kartu su NBA naujokų biržos šaukimu.

Jeigu ieškotų pastiprinimo priekinėje linijoje, „NBC Sports“ žurnalistas Joshas Schrockas „Warriors“ klubui turi pasiūlymą.

„Jeigu „Warriors“ neturi aiškaus pasirinkimo silpnoje NBA naujokų biržoje, jie galėtų atiduoti šaukimą ir kartu su NBA mainų išimtimi siųsti į Indianą už jauną centrą, kuris galėtų jiems padėti laimėti dabar ir aplink kurį būtų galima statyti komandos ateitį“, – D.Sabonio reikšmę pabrėžė J.Schrockas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Giannis Antetokounmpo ir Domantas Sabonis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Giannis Antetokounmpo ir Domantas Sabonis

Jis išskyrė puikų vidurio puolėjo sezoną su 18,5 taško, 12,4 atkovoto kamuolio ir 5 rezultatyvių perdavimų vidurkiu su 54 proc. pataikymu.

Nuo kito sezono įsigalios naujas ketverių metų D.Sabonio kontraktas su „Pacers“. Pagal jį 2020-2021 m. sezoną lietuvis uždirbs 18,5 mln. JAV dolerių.

„Bet „Pacers“ greičiausiai iškart padėtų ragelį, jeigu „Warriors“ kreiptųsi į juos dėl Sabonio. Atrodo, kad „Warriors“ bus sunku parduoti šią idėją“, – reziumavo „NBC Sports“.

Kaip rašo „NBC Sports“, „Warriors“ dar galėtų taikytis į Jonathaną Isaacą iš „Orlando Magic“, Marcusą Smartą iš „Boston Celtics“, Joshą Richardsoną iš „Philadelphia 76ers“, Andre Iguodalą iš „Miami Heat“, JJ Redicką iš „New Orleans Pelicans“ arba Robertą Covingtoną iš „Houston Rockets“.

VIDEO: „urBONUSas“: Martinas Gebenas – jautrus klausimas JAV ir linksmi „Žalgirio“ legionierių įpročiai

Traumų ir permainų išretinta „Golden State Warriors“ pastarąjį sezoną buvo prasčiausia NBA ekipa – pasiekė vos 15 pergalių ir patyrė 50 pralaimėjimų.

„Warriors“ NBA naujokų biržos loterijoje turės geriausius šansus gauti pirmąjį šaukimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas