Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Masinis susistumdymas NBA rungtynėse: žaidėjas griebė treneriui už kaklo

NBA rungtynės tarp „Utah Jazz“ (28-35) ir „Chicago Bulls“ (30-32) klubų baigėsi masiniu susistumdymu, kuriame sudalyvavo ne tik žaidėjai, bet ir treneriai.
Johnas Collinsas buvo vienas pagrindinių konflikto dalyvių
Johnas Collinsas buvo vienas pagrindinių konflikto dalyvių / Scanpix/USA TODAY Sports via Reuters Con nuotr.

Dramatiškame susitikime įtampa pasiekė aukščiausią tašką, o svečiai iš Čikagos likus mažiau nei 10 sekundžių pirmavo 117:116, kai rungtynių dalyvių nervai neatlaikė.

Po tyčinės „Jazz“ žaidėjų pražangos prieš „Bulls“ lyderį DeMarą DeRozaną ant Čikagos klubo suolo buvęs Torrey Craigas kažką pasakė Jutos klubo gynėjui Collinui Sextonui, o šis sureagavo į repliką karštai.

Žaidėjai po kelių sekundžių jau aiškinosi santykius akis į akį, o šalia buvusiems krepšininkams ir treneriams teko skirti peštukus.

Bet tai peraugo į dar didesnį susistumdymą.

Į įvykio vietą prisistatė „Jazz“ puolėjas Johnas Collinsas, kurį nuo konflikto eskalavimo bandė sulaikyti „Bulls“ trenerio asistentas Chrisas Flemingas.

Vis dėlto J.Collinsui nepatiko prieš jį atstatyta trenerio alkūnė – žaidėjas nusistūmė Ch.Flemingą ir akimirkai griebė jį už kaklo, kol dar labiau įsismarkavusį konfliktą ėmė gesinti „Bulls“ centras Andre Drummondas ir kiti aplink buvę asmenys.

VIDEO: „Bulls“ ir „Jazz“ žaidėjų ir trenerių konfliktas

„Tiesiog stovėjau ir atėjęs treneris mane stūmė be jokios priežasties. Galite peržiūrėti įrašą, aš tik saugojausi“, – po rungtynių aiškinosi J.Collinsas.

Teisėjų tokie pasiaiškinimai neįtikino. Techninėmis pražangomis buvo nubaustas ir J.Collinsas, ir Ch.Flemingas, ir konfliktą iniciavęs T.Craigas.

Penktą sezoną „Bulls“ organizacijoje dirbantis 53-ejų Ch.Flemingas yra gerai žinomas ir Europoje, nes daugybę metų treniravo Bambergo „Brose“ komandą Eurolygoje. Trejus metus (2014-2017 m.) jis dirbo ir Vokietijos rinktinės strategu.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Chrisas Flemingas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Chrisas Flemingas

Emocijų proveržiu pasibaigusias rungtynes galiausiai 119:117 (33:29, 30:25, 30:29, 26:34) laimėjo ir antrą pergalę iš eilės iškovojo „Bulls“ komanda, kurios vadovas yra Artūras Karnišovas.

Pergalę baudų metimais įtvirtinęs D.DeRozanas pasižymėjo 29 taškais, 7 rezultatyviais perdavimais ir 6 atkovotais kamuoliais.

„Jazz“ į priekį tempė konflikte sudalyvavęs J.Collinsas – 25 taškai ir 13 atkovotų kamuolių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas