Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 11 03

Melodramos tęsinys: Benas Simmonsas atsisako „76ers“ psichologinės pagalbos

„Philadelphia 76ers“ ir Beno Simmonso istorijoje – dar vienas įvykių posūkis. ESPN praneša, kad australas atsisako klubo teikiamos psichologinės pagalbos.
Benas Simmonsas
Benas Simmonsas / „Scanpix“/AP nuotr.

Žurnalistų Adriano Wojnarowskio ir Ramonos Shelbourne teigimu, B.Simmonsas šiuo metu konsultuojasi su komandos gydytojais dėl skaudamos nugaros, tačiau nėra linkęs kalbėtis su jais apie savo psichologines problemas.

Vietoje to, 25-erių atletas lankosi pas NBA žaidėjų asociacijos skirtus sveikatos specialistus, bet nepateikia komandai, su kuria turi dar ketverių metų kontraktą, detalių iš susitikimų su gydytojais.

Nė vienerių rungtynių šiame sezone dar nesužaidęs B.Simmonsas šiuo metu laikosi atokiau nuo komandos ir nėra aišku, kada ir ar iš viso australas dar prisijungs prie „76ers“ ekipos.

Filadelfijos komanda kiek anksčiau jau nubaudė krepšininką 2 mln. JAV dolerių bausme už praleistas rungtynes ir treniruotes. Vis dėlto nuo spalio 22-osios, kai žaidėjas pranešė, jog psichologiškai nėra pasiruošęs žaisti, „76ers“ finansinių sankcijų prieš krepšininką nebesiėmė.

Primename, kad B.Simmonsas vasarą pasiprašė mainų iš „76ers“ komandos, tačiau šios vadovai kol kas nesurado mainų partnerių ir australas lieka komandos dalimi.

„Scanpix“/AP nuotr./Benas Simmonsas
„Scanpix“/AP nuotr./Benas Simmonsas

Įžaidėjo pozicijoje rungtyniaujantis 208 cm aukštaūgis iš pradžių nesiteikė pasirodyti „76ers“ treniruotėse ir ikisezoninėse rungtynėse, kol galiausiai atvyko ir jau vienoje iš pirmųjų treniruočių susiriejęs su treneriu Docu Riversu buvo išvytas ir suspenduotas.

B.Simmonsas per keturis sezonus „76ers“ gretose sužaidė 275 rungtynes, kuriose vidutiniškai pelnė po 15,9 taško, atkovojo po 8,1 kamuolio ir atliko po 7,7 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas