Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 17

Mėtomas ir vėtomas: parą „Grizzlies“ nariu pabuvęs įžaidėjas iškeistas į ispaną

Pirmadienį komandą pakeitęs įžaidėjas Patrickas Beverley vos po paros tapo dar kitos ekipos nariu. Pranešama, kad amerikietis iškeistas į „Minnesota Timberwolves“.
Patrickas Beverley
Patrickas Beverley / „Scanpix“/AP nuotr.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis pranešė, jog P.Beverley į Minesotą keliauja mainais už ispaną Juancho Hernangomezą ir Jarretą Culverį, kurie žais „Memphis Grizzlies“ klube.

Memfio ekipa P.Beverley mainų būdu gavo pirmadienį, kai išsikeitė jį, Rajoną Rondo ir Danielį Oturu už Ericą Bledsoe, atsidūrusį „Los Angeles Clippers“ komandoje.

E.Bledsoe į Memfį atkeliavo dar keliomis savaitėmis anksčiau, kai „Grizzlies“ paliko į „New Orleans Pelicans“ pasiųstas lietuvis Jonas Valančiūnas.

33-ejų P.Beverley Los Andželą paliko po ketverių metų, praleistų „Clippers“ komandoje. Praėjusiame sezone jo rodikliai NBA pirmenybėse siekė 7,5 taško, 3,2 atkovoto kamuolio ir 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

Dar pirmadienį P.Beverley džiaugėsi tapęs „Grizzlies“ komandos nariu tviteryje.

25-erių ispanas J.Hernangomezas, dėl traumos praleidęs Tokijo olimpines žaidynes, praėjusiame NBA reguliariajame sezone su „Timberwolves“ apranga turėjo 7,2 taško ir 3,9 atkovoto kamuolio rodiklius.

ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Juancho Hernangomezas
ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Juancho Hernangomezas

Savo ruožtu šeštasis 2019 m. NBA naujokų biržos šaukimas J.Culveris praėjusiame sezone nepateisino į jį dėtų lūkesčių ir rinko viso labo po 5,3 taško per susitikimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas