Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 30

NBA blogiuko pažadas: „Tuos, kurie nesilaiko karantino, priversiu tai daryti“

Net 18 sezonų NBA lygoje rungtyniavęs Metta World Peace nežada taikstytis su tais, kurie nesilaiko griežtų karantino taisyklių koronaviruso pandemijos metu.
Metta World Peace
Metta World Peace / „Scanpix“ nuotr.

Prieš keletą metų savo vardą pasikeitęs buvęs krepšininkas, anksčiau žinotas Rono Artesto vardu, pareiškė, jog tuos, kurie neliks namuose, jis privers tą padaryti.

„Praneškite apie tuos, kurie nesilaiko karantino, ir aš juos priversiu taip, kaip priversdavau su savo gynyba NBA lygoje“, – rėžė Metta World Peace.

Įsiklausyti į 40-mečio amerikiečio žodžius verta, kadangi dar rungtyniaudamas NBA lygoje jis pasižymėjo ir kaip gynybos specialistas, ir kaip skandalinga asmenybė.

Puolėjo pozicijoje rungtyniavęs žaidėjas net penkis sykius buvo išrinktas į geriausių sezono žaidėjų gynybinę komandą ir kartą pripažintas geriausiai besiginančiu NBA krepšininku, bet savo aršumu jis ne kartą buvo prisiviręs košės.

2004-aisiais tuometinis R.Artestas sudalyvavo bene didžiausiose visų laikų NBA muštynėse, kurias inicijavo po pražangos prieš „Detroit Pistons“ centrą Beną Wallace'ą. Grėsmingų krepšininkų konfliktas po kelių akimirkų persikėlė į tribūnas, kur R.Artesto ir jo komandos draugų iš „Indiana Pacers“ jėgą pajuto ir keli sirgaliai.

Po aštuonerių metų jau „Los Angeles Lakers“ atstovavęs Metta World Peace iš ne pačios geriausios pusės pasižymėjo dar kartą. Tąsyk jis visiškai lygioje vietoje stipriai alkūne vožė „Oklahoma City Thunder“ gynėjui Jamesui Hardenui, kuriam vėliau buvo nustatytas smegenų sutrenkimas.

Tiek pirmuoju, tiek antruoju atveju Metta World Peace sulaukė ilgų diskvalifikacijų ir patyrė milijonų dolerių nuostolius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas