Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 31

NBA gegutė: „Celtics“ ir „Bulls“ atnaujins derybas dėl Jimmy Butlerio?

Iki NBA mainų lango pabaigos liko jau mažiau nei mėnuo, todėl pokalbiai tarp komandos vadovų stipriausios pasaulio krepšinio lygos užkulisiuose intensyvėja. 24sek kasdien pateiks įdomiausias kalbas, kurios yra „kukuojamos“ apie galimas naujas krepšininkų karjeros stoteles bei permainas komandose.
Jimmy Butleris
Jimmy Butleris / „Scanpix“/AP nuotr.

Jimmy Butleris

Šis „Bulls“ sezonas kol kas klostosi itin prastai – nuo prasto žaidimo ir nuolat kintančios rotacijos iki nesutarimų bei viešos kritikos savo komandos krepšininkams.

Tai skatina Čikagos klubo vadovus galvoti apie galimas permainas, o norint visiškai atnaujinti komandą nuo pamatų reikėtų svarstyti galimybę išmainyti savo lyderį J.Butlerį.

Pranešama, kad „Bulls“ ir „Celtics“ jau nerukus atnaujins derybas dėl šio krepšininko, o Bostono klubo generalinis vadybininkas už jį tikrai turi ką pasiūlyti. Danny Ainge'ui, ko gero, priklausys pirmasis šių metų NBA naujokų biržos šaukimas, o sudėtyje jis turi ir jaunus bei perspektyvius Avery Bradley, Jayleną Browną, Marcusą Smartą, Terry Rozierį, Jamesą Youngą bei itin visų komandų geidžiamą Jae Crowderį.

„Celtics“ jau seniai medžioja NBA superžvaigždes, o J.Butleris galėtų būti trūkstama Bostono komandos dalis, kuri leistų jiems kautis su „Cavaliers“ bei „Raptors“ dėl Rytų konferencijos nugalėtojų titulo.

D.Ainge'as J.Butlerį jau norėjo gauti prieš praėjusių metų NBA naujokų biržą, tačiau teigiama, kad „Bulls“ už savo žvaigždę nori per daug.

Sunku pasakyti, kokie žaidėjai yra įtraukiami į diskusijas, tačiau J.Butlerio ir Nikola Mirotičiaus tandemas gerokai pastiprintų „Celtics“, o „Bulls“ galėtų viską pradėti iš naujo su greičiausiai pirmuoju šaukimu NBA naujokų biržoje bei kuriuo nors iš jaunųjų Bostono klubo talentų.

Carmelo Anthony

Ko gero, C.Anthony bus nuolatinis „NBA gegutės“ dalyvis, o šį kartą pranešama, kad krepšininkas sutiktų keltis į jau minėtąją „Celtics“. Primename, jog puolėjas savo sutartyje turi sąlygą, kuri jam leidžia vetuoti bet kokius mainus į jam nepatinkantį klubą.

Žinoma, „Celtics“ ir toliau nerodo itin didelio susidomėjimo C.Anthony, o ypač, jeigu yra galimybė gauti tokio kalibro žaidėją kaip J.Butleris.

„Magic“

Orlando klubas ir toliau siekia išmainyti savo aukštaūgius, o šiuo metu aktyviausiai stengiamasi surasti naują komandą Serge'ui Ibakai. Puolėjo sutartis baigiasi po šio sezono, o „Magic“ ateities planuose krepšininko nėra.

Žaidėjas jau, ko gero, būtų buvęs išmainytas, tačiau „Magic“ vadovai už jį nori pirmojo rato naujokų biržos šaukimo arba jauno krepšininko.

Keista, nes S.Ibaka Orlandą papildė už jauną žaidėją Victorą Oladipo bei 11 naujokų biržos šaukimą, kuriuo buvo pašauktas lietuvis Domantas Sabonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento