Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 09

NBA komandas sužavėjo malonus Domanto Sabonio siurprizas

Domantas Sabonis pasirodė „Boston Celtics“ treneriams – jo peržiūrų maratonas NBA eina į pabaigą. 20 metų lietuvis pranešė, kad dar dalyvaus tik „Utah Jazz“ peržiūroje ir finišuos prieš NBA naujokų biržą. Pasirodymų jam jau užteko – 211 cm ūgio puolėjas sužavėjo NBA skautus, juos maloniai nustebino ir pakėlė akcijas prieš naujokų biržą.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Twitter“ nuotr.

ESPN teigimu, D.Sabonis sublizgėjo prieš keletą savaičių dalyvavęs bendroje naujokų peržiūroje Los Andžele, kurioje būsimi NBA žaidėjai demonstravo savo įgūdžius.

„Sabonis pademonstravo du dalykus, kurie sužavėjo skautus – jis labai gerai metė iš vidutinio nuotolio bei trijų taškų zonos ir taip pat parodė sprogstamąjį atletiškumą. O tai būtent ir buvo du didžiausi barjerai lietuvio žaidime. Jei jam pavyks juos nušlifuoti, Domantas bus nuostabus šaukimas“, – rašė ESPN apžvalgininkas Chadas Fordas.

Jo teigimu, D.Sabonis vis panašėja į pirmojo keturioliktuko šaukimą. Nors D.Sabonio prognozė visuose naujokų biržos eigą spėjančiuose JAV puslapiuose labai įvairi – nuo 8 iki 20 šaukimo, panašu, kad aukštaūgis kyla į elitinį naujokų ratą.

„Remiantis mano pokalbiais su komandomis Las Vegase, jis vis labiau atrodo kaip pirmojo keturioliktuko šaukimas. Pradedant nuo 8-ojo „Kings“ šukimo, 9-ojo „Raptors“, 10-ojo „Bucks“ ir 11-ojo „Magic“, baigiant 13-uoju „Suns“ ar 14-uoju „Bulls“, – samprotavo Ch.Fordas.

VIDEO: D.Sabonio interviu po „Raptors“ peržiūros

Jis taip pat pabrėžė, kad potencialiomis D.Sabonio karjeros stotelėmis gali tapti „Boston Celtics“, „Memphis Grizzlies“, „Detroit Pistons“ ir „Indiana Pacers“.

NBA naujokų birža birželio 23-iąją vyks Brukline.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas