Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 02

NBA sudrebino rekordinė 153 milijonų dolerių sutartis su Mike‘u Conley

Mike‘as Conley ir „Memphis Grizzlies“ komanda sutarė dėl penkerių metų ir net 153-ijų milijonų dolerių vertės sutarties. Tai bus didžiausia NBA sutartis lygos istorijoje pagal bendrą sumą.
Mike'as Conely'is
Mike'as Conely'is / „Scanpix“ nuotr.

ESPN praneša, kad visi esminiai sutarties dalykai jau aptarti ir išsprendus likusias smulkmenas M.Conley galės džiaugtis fantastiniu uždarbiu – daugiau nei 30-čia milijonų dolerių per metus. NBA lygoje beveik pusė žaidėjų atlyginimo yra dar atiduodama mokesčiams.

M.Conley daugelio yra vadinamas vienu iš labiausiai lygoje neįvertintų žaidėjų. 28-erių metų gynėjas niekada nežaidė NBA visų žvaigždžių rungtynėse, tačiau buvo neabejotinas Memfio komandos lyderis. Praėjusį sezoną jis vidutiniškai pelnė po 15,3 taško ir atliko po 6,1 rezultatyvaus perdavimo.

M.Conley taip pat buvo susitikęs su „Dallas Mavericks“ klubo žmonėmis. Šios ir kitų komandų atstovai krepšininkui galėjo pasiūlyti ketverių metų ir 114-os milijonų dolerių vertės sutartis.

„Memphis Grizzlies“ klubas penktadienį pasirašė ir dar vieną didžiulę sutartį. Šios komandos nariu tapo Chandleris Parsonsas. Su puolėju pasirašyta 94,8 milijonų ir ketverių metų sutartis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito