Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 07 22

NBA sugrįžta: draugiški mačai – lietuviams patogiais laikais

Daugiau nei keturis mėnesius trukęs štilis NBA pirmenybėse baigėsi – jau šįvakar startuos savaitę truksiantis draugiškų rungtynių maratonas, po kurio „Disney World“ pramogų parke esančiose arenose prasitęs ir reguliariojo sezono kovos.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Scanpix“ nuotr.

Komandomis, kurios pirmos stos į kovą po užsitęsusios pertraukos, trečiadienio vakarą taps „Los Angeles Clippers“ ir „Orlando Magic“ komanda. Pastaroji Disnėjaus parke žais praktiškai šeimininkės teisėmis – NBA „burbulas“ įkurtas vos už keliolikos kilometrų nuo Orlando esančioje vietovėje.

Pirmųjų rungtynių pradžia – 22 val., o rungtynės bus žaidžiamos sutrumpintu formatu – vienas kėlinys užtruks ne 12, o 10 minučių.

Jau netrukus, 22.30 val., į aikštę sugrįš dar dvi komandos – „Washington Wizards“ ir „Denver Nuggets“.

Artėjančią naktį įvyks dar dvejos rungtynės – 2 val. žais „New Orleans Pelicans“ ir „Brooklyn Nets“, o 3 val. rungtyniaus „Sacramento Kings“ ir „Miami Heat“.

Lietuviški klubai draugiškas rungtynes žais artimiausiomis dienomis. „Indiana Pacers“, kuriai bent jau pirmosiose kontrolinėse rungtynėse nepadės Domantas Sabonis, ketvirtadienio vakarą 22.30 val. Lietuvos laiku stos į akistatą su „Portland Trail Blazers“, o „Memphis Grizzlies“ su Jonu Valančiūnu liepos 24-osios vakarą tokiu pat laiku priims „Philadelphia 76ers“ iššūkį.

Iš viso kiekviena komanda iki liepos 28 dienos sužais po tris draugiškus susitikimus.

Dalį rungtynių bus galima stebėti ir per Lietuvoje prieinamą NBA televiziją – šiąnakt ji rodys „Pelicans“ ir „Nets“ rungtynes, rytoj – „Pacers“ ir „Trail Blazers“ akistatą, o naktį iš penktadienio į šeštadienį – „Houston Rockets“ ir „Toronto Raptors“ susitikimą.

NBA reguliarusis sezonas prasitęs liepos 30-ąją, o atkrintamosios startuos rugpjūčio 17-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas