Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 20

NBA žaidėjai sužavėti serialo apie M.Jordaną – būtų peržiūrėję ir visas 10 serijų

Jei ne koronaviruso pandemija, praėjusį šeštadienį būtų prasidėjusios NBA lygos atkrintamosios varžybos. Ilgam sustabdžius krepšinio sezoną sirgaliai liko be sezono deserto, tačiau praėjusią naktį jie gavo paguodos dovaną – ESPN sukurtą dokumentinį serialą apie Michaelą Jordaną ir legendinius „Chicago Bulls“.
Michaelas Jordanas
Michaelas Jordanas / „Scanpix“ nuotr.

„The Last Dance“ (liet. paskutinis šokis) pavadintame 10 dalių seriale rodomi išskirtiniai paskutinio M.Jordano sezono Čikagoje kadrai bei pasakojama visa 14 metų užtrukusi MJ istorija su raudonais „bulių“ marškinėliais.

Pirmosios dvi serijos, dienos šviesą išvydusios sekmadienio vakarą JAV laiku, sužavėjo ne tik krepšinio sirgalius visame pasaulyje, bet ir karantino metu be mylimo sporto likusius NBA krepšininkus. Daugelis jų dalijosi savo įspūdžiais tviteryje.

„Nerašykite man... Neskambinkite man... Aš įsijungęs!“, – dar prasidedant pirmajai serijai rašė „Utah Jazz“ žvaigždė Donovanas Mitchellas.

Vos pažiūrėjęs pirmąsias dvi serijas, amerikietis grįžo į socialinę erdvę, kur bandė suvokti, ką ką tik išvydo.

„Ar dar kas nors sėdite ant sofos bandydami sugalvoti, ką toliau veikti šį vakarą?“, – klausė 23-ejų D.Mitchellas, kuriam buvo vos vieneri, kai M.Jordanas žaidė paskutinį sezoną „Bulls“ gretose.

Panašaus amžiaus Zachas LaVine'as, šiuo metu kaip tik vilkintis Čikagos komandos aprangą, nepasisotino tik dviem serijomis.

„Būčiau galėjęs iš karto peržiūrėti 10 serijų“, – rašė 25-ąjį gimtadienį prieš mėnesį atšventęs krepšininkas.

„The Last Dance“ stebėjo ne tik jaunosios kartos žaidėjai – televizorių sekmadienio vakarą įsijungė ir Magicas Johnsonas, kuris jau žibėjo NBA lygoje, kai į ją atvyko M.Jordanas.

„Michaelo Jordano „The Last Dance“ buvo fantastiškas ir aš mėgavausi abiem jo valandomis! Jauni sirgaliai, negalėję išvysti Michaelo, dabar supranta, kad jis ir yra krepšinis!

Man Michaelas Jordanas, Michaelas Jacksonas ir Beyonce yra trys didžiausios pramogų pasaulio žvaigždės. Prie jų dar galėčiau pridėti ir Muhammadą Ali“, – įspūdžiais dalijosi M.Johnsonas.

Čikagoje augęs ir M.Jordano žaidimu žavėjęsis Dwyane'as Wade'as taip pat sekmadienio vakarą buvo prilipęs prie ekrano.

„Jeigu gyvenime turėčiau tris norus, tai tikrai vienu iš jų būčiau paprašęs „The Last Dance“, – užtikrintai teigė karjerą jau baigęs gynėjas.

Sužavėtas buvo ir Domanto Sabonio bendraklubis „Indiana Pacers“ klube Victoras Oladipo.

„The Last Dance“, žmogau, vau! Negaliu sulaukti kito sekmadienio“, – rašė krepšininkas.

Tuo tarpu „Philadelphia 76ers“ puolėjui Tobiasui Harrisui tai buvo geriausios dvi karantino valandos.

Daug dėmesio pirmose dvejose serijose buvo skiriama ištikimam M.Jordano kompanionui Scottie Pippenui. 10 metų su MJ žaidęs puolėjas buvo antras svarbiausias žaidėjas čempioniškoje „Bulls“ komandoje, tačiau pagal atlyginimą ilgą laiką net nepateko tarp šimto daugiausiai uždirbančių krepšininkų NBA.

„Scottie tikrai nusipelnė maišo pinigų“, – rašė „Portland Trail Blazers“ gynėjas C.J.McCollumas.

„Kas dar augdamas avėjo Scottie batelius?“, – klausė „Cleveland Cavaliers“ žvaigždė Kevinas Love'as.

Lietuvos krepšinio sirgaliai „The Last Dance“ gali išvysti „Netflix“ platformoje. Nuo balandžio 20-osios kiekvieną pirmadienį joje pasirodys po dvi naujas serijas apie M.Jordaną ir „Bulls“.

Daugiau NBA krepšininkų reakcijų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas