Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 02

NBA žaidėjų turgus: R.Westbrookas lieka Los Andžele, į lygą sugrįžta D.Exumas

Tęsiasi laisvųjų agentų turgaus karštinė NBA lygoje. Klubai vilioja žaidėjus, kurių sutartys pasibaigusios, ir stengiasi išlaikyti savuosius, pasiūlydami naujus susitarimus.
Russellas Westbrookas
Russellas Westbrookas / „Scanpix“/AP nuotr.

Pranešama, kad „Los Angeles Clippers“ savo gretose išlaikys Russellą Westbrooką, kuris sutiko su dvejų metų 7,8 mln. dolerių vertės pasiūlymu.

Praėjusį sezoną R.Westbrookas pradėjo „Los Angeles Lakers“ komandoje, bet vasarį buvo išmainytas ir atsidūrė „Utah Jazz“ klube. Tačiau „Jazz“ netruko išpirkti 34-erių R.Westbrooko kontraktą ir tuomet krepšininkas sukirto rankomis su „Clippers“.

Visas 21 rungtynes „Clippers“ gretose R.Westbrookas pradėjo starto penkete ir fiksavo 15,8 taškų vidurkį.

„Clippers“ taip pat už du ateities šaukimus iš „Houston Rockets“ įsigijo Kenyoną Martiną Jr. Šis 22 metų 201 cm ūgio žaidėjas praėjusį sezoną rinko po 12,7 taško.

Pasak ESPN, „Rockets“ kviečiasi buvusį žalgirietį Jocką Landale'ą, pasiūlydama australui ketverių metų 32 mln. dolerių sutartį.

Dillonas Brooksas ir „Rockets“ sutarė dėl ketverių metų 80 mln. dolerių kontrakto. Nuo 2017 m. krepšininkas žaidė „Memphis Grizzlies“ gretose, nors naujokų biržoje jį pašaukė būtent „Rockets“.

Po dviejų sezonų, praleistų Eurolygoje, Dante Exumas grįžta į NBA.

27-erių metų 196 cm ūgio australas, pastaruosius sezonus praleidęs „Barcelona“ ir „Partizan“ klubuose, užsivilks „Dallas Mavericks“ marškinėlius.

Su „Milwaukee Bucks“ lygos čempionu 2021 metais tapęs, o pastarąjį sezoną „Golden State Warriors“ gretose žaidęs Donte DiVincenzo keliasi į „New York Knicks“.

Niujorko klubas 26-erių gynėjui pasiūlė ketverių metų 50 mln. dolerių vertės sutartį.

Niujorke krepšininkas prisijungs prie Jaleno Brunsono ir Josho Harto, su kuriais, kartu atstovaudami „Villanova Wildcats“, dukart tapo NCAA čempionais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas