Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

NBA žvaigždė neatvyko į rungtynes dėl... plikledžio

„Portland Trail Blazers“ klubas dėl neįprastos priežasties NBA lygos rungtynėse turėjo verstis be ryškiausios savo žvaigždės.

25-erių vidurio puolėjas Deandre Aytonas neatvyko į areną dėl... plikledžio.

„Blazers“ strategas Chauncey Billupsas patvirtino, kad aukštaūgis, prieš tai praleidęs 11 susitikimų dėl kelio skausmų, šįkart jau buvo pasiruošęs žaisti, tačiau to padaryti nesugebėjo.

Apie Portlando ekipos įvykius rašantis apžvalgininkas Casey Holdahlas papildė, kad „D.Aytonas su plikledžiu kovėsi kelias valandas“, o klubas „į pagalbą savo žvaigždei nusiuntė kelis darbuotojus, tačiau veltui“.

Šalia NBA žvaigždės gyvenantis „X“ socialinio tinklo (buvusio „Twitter“) vartotojas Roscoe Pattersonas pasidalino ir nuotraukomis.

„Jis nemeluoja, – krepšininką nuo kandžių replikų gynė R.Pattersonas. – Jis gyvena 10 min. kelio nuo manęs. Gatvės tiesiog yra čiuožyklos. Velnias, aš ir pats tikiuosi nusigauti į darbą. Naktį čia lijo ir šalo.“

Keistą situaciją praskaidrino laiminga rungtynių baigtis. Anfernee Simonsas įmetė paskutinę sekundę, o „Trail Blazers“ (11-29) dramatiškai 105:103 išplėšė pergalę prieš „Brooklyn Nets“ (16-24).

Sudėtingą sezoną išgyvenantis Portlando klubas nutraukė keturių pralaimėjimų seriją, o iš pastarųjų 9 rungtynių laimėjo vos antras ir žengia priešpaskutinėje NBA Vakarų konferencijos vietoje.

Šiame sezone į „Trail Blazers“ ekipą atvykęs D.Aytonas yra geriausiai apmokamas komandos žaidėjas. Jo alga siekia 32,5 mln. JAV dolerių.

Vida Press nuotr./Deandre Aytonas
Vida Press nuotr./Deandre Aytonas

O statistika – 13,1 taško ir 10,8 atkovoto kamuolio per 32 minutes.

Tiesa, ir žaidė jis šiame sezone dėl įvairių priežasčių 24-iose „Trail Blazers" rungtynėse iš 40-ies galimų.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas