Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 18

NBA žvaigždės įvertino „All-Star“ mačą: „Naujovės pasiteisino, o pabaigoj varėm iš visų jėgų“

NBA pamatus savaitgalį kaip reikiant sudrebinęs „All-Star“ savaitgalis gula istorijos metraščiuose, o ryškiausios lygos žvaigždės įsitikinę, kad 2020-ieji ilgam bus prisimenami kaip lūžio metai, kuriais padarytos naujovės atnešė daug įspūdingų akimirkų.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

Lemiamą baudą taikliu baudos metimu pataikęs ir LeBrono Jameso komandai 157:155 laimėti padėjęs Anthony Davisas pažymėjo, kad pakeistas pagrindinių rungtynių formatas sukėlė kur kas didesnį susidomėjimą.

„Tai buvo tarsi atkrintamųjų mačas, kuriame 24 stipriausi krepšininkai rodė aukščiausio lygio krepšinį. Į naują formatą žiūrėjau skeptiškai, tačiau jis visiškai pasiteisino. Galiausiai, tokia intriga džiaugėsi visi. Naujovės sugrąžino šioms rungtynėms intrigą, o tai yra labai gerai“, – kalbėjo A.Davisas.

Kiek daugiau skepsio turėjo Giannio Antetokounmpo komandoje žaidęs Pascalis Siakamas. Jo teigimu, nors šventinė atmosfera buvo nuostabi, viską kiek apkartino tai, kad rungtynės baigėsi taikliu baudos metimu.

„Mums nereikėjo rungtynių užbaigti taip“, – tikino kamerūnietis.

VIDEO: Rungtynių santrauka

LeBronas Jamesas po mačo buvo įsitikinęs, kad toks vakaras būtų patikęs ir pagerbtam Kobe Bryantui.

„Toks vaizdas jam būtų patikęs. Jis vienas geriausių ir ryškiausią pėdsaką palikusių NBA krepšininkų ir jo įkvėpimas šį kartą matėsi ant parketo. Visi matėme, ką Kobe darė aikštelėje būdamas čempionu ir kovotoju. Jaučiuosi ypatingai dabar būdamas „Los Angeles Lakers“ klubo dalimi. Buvo nuostabus laikas, nuostabi diena ir Kobe buvimas čia Čikagoje jautėsi“, – Anapilin išėjusiam savo draugui dar kartą nusilenkė lygos karalius.

„Mačo pabaiga buvo epinė, nes laimėti norėjo visi. Paskutinėmis rungtynėmis jokio atsipalaidavimo nebuvo – kiekviena ataka buvo apgalvota, vis kitokia ir gerai suplanuota“, – po mačo šypsojosi „Houston Rockets“ lyderis Jamesas Hardenas.

Tuo tarpu „Oklahoma City Thunder“ vedlys ir NBA žaidėjų asociacijos prezidentas Chrisas Paulas prisipažino, kad buvo vienas idėjos sumanytojų ir būtent jis pasiūlė šias naujoves NBA komisarui Adamui Silveriui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant