Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 13

NBA žvaigždžių traumos: prieš pat atkrintamąsias – nerimas „76ers“ ir „Rockets“ gretose

NBA atkrintamosios varžybos prasidės jau netrukus, o prieš pat jas kelių lygos ekipų stovyklose nerimą pasėjo ryškių žvaigždžių traumos.
Russellas Westbrookas ir Joelis Embiidas
Russellas Westbrookas ir Joelis Embiidas / „Scanpix“ nuotr.

„Houston Rockets“ komanda pirmajame atkrintamųjų etape varžysis su „Oklahoma City Thunder“ klubu, tačiau „raketų“ gretose gali nebūti ilgiau nei dešimtmetį „Thunder“ atstovavusio Russello Westbrooko.

31-erių gynėją kamuoja keturgalvio raumens skausmai.

Pirmą sykį jais R.Westbrookas pasiskundė dar po rugpjūčio 4-ąją „Rockets“ pralaimėtų rungtynių prieš „Portland Trail Blazers“, po kurių krepšininkas praleido kitus du susitikimus.

Į aikštę „Rockets“ žaidėjas grįžo antradienį prieš „San Antonio Spurs“ ir pelnė 20 taškų, bet po mačo R.Westbrookas vėl pajuto geliantį skausmą kojoje.

Galiausiai, pirmą sezoną Hjustono ekipoje žaidžiančiam krepšininkui atliktas magnetinio rezonanso tyrimas, parodęs keturgalvio raumens patempimą.

„Scanpix“/AP nuotr./Jamesas Hardenas ir Russellas Westbrookas
„Scanpix“/AP nuotr./Jamesas Hardenas ir Russellas Westbrookas

Kol kas neaišku, kiek laiko negalės rungtyniauti šį sezoną po 27,2 taško, 7,9 atkovoto kamuolio ir 7 rezultatyvius perdavimus renkantis gynėjas.

„Rockets“ jau paskelbė, kad R.Westbrookas tikrai praleis paskutines reguliariojo sezono rungtynes prieš „Philadelphia 76ers“, tačiau Hjustono ekipos stovykloje baiminamasi, kad žaidėjui teks pasėdėti ir per atkrintamųjų startą, kuris bus duotas jau ateinantį pirmadienį.

„Pažiūrėsime, kokia bus jo kojos reakcija, bet tikimės, kad jis galės žaisti, – sakė komandos strategas Mike'as D'Antoni. – Pažiūrėsime kitą savaitę. Dabar nieko negaliu pasakyti.“

Laukimo nuotaikomis gyvena ir „76ers“ komanda, kurios lyderis Joelis Embiidas susižeidė antrose rungtynėse iš eilės.

Prieš kelias dienas rungtyniaudamas prieš „Trail Blazers“ vidurio puolėjas iš Kamerūno susižeidė čiurną ir sužaidęs vos 6 minutes aikštėje daugiau nepasirodė, o kitas rungtynes prieš „Phoenix Suns“ apskritai praleido.

J.Embiidas į aikštę sugrįžo praėjusios nakties susitikime su „Toronto Raptors“, tačiau jos kamerūniečiui ir vėl baigėsi anksčiau laiko – mėgindamas apžaisti Marcą Gasolį „76ers“ centras susižeidė dešinę ranką ir ant parketo praleidęs vos kiek daugiau nei 13 minučių aikštėje daugiau nebepasirodė.

Nors pirminiai tyrimai neparodė lūžių ir Filadelfijos ekipą nuteikė teigiamai, „76ers“ komandoje išlieka abejonių dėl J.Embiido žaidimo atkrintamųjų varžybų starte. Jame „Sixers“ mes iššūkį „Boston Celtics“ klubui.

Primename, kad vieno lyderio Filadelfija „burbule“ jau neteko – Benas Simmonsas dėl kairiojo kelio operacijos šį sezoną jau nebežais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas