Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 11

Neapgalvoti R.Gobert'o veiksmai draugystės su D.Mitchellu gali nebesugrąžinti

Nors NBA sezonas lieka įšaldytas, „Utah Jazz“ klubui ši pauzė tikrai nėra iš lengvųjų. Bene ryškiausia jų žvaigždė Donovanas Mitchellas nėra pasiruošęs atnaujinti draugiškų santykių su Rudy Gobert'u dėl pastarojo neapdairių ir pašaipių veiksmų, kuomet pasaulyje buvo vis garsiau imtasi kalbėti apie COVID-19 viruso grėsmę.
Donovanas Mitchellas ir Rudy Gobert'as
Donovanas Mitchellas ir Rudy Gobert'as / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Utah Jazz

„The Athletic“ apžvalgininkai Shamsas Charania, Samas Amickas ir Tony Jonesas penktadienį atskleidė, kad klubas aktyviai siekia pataisyti apdilusią dviejų savo žvaigždžių chemiją, tačiau pirmieji ženklai nieko gero nežada.

Savo komandos draugu ypatingai nusivylęs liko „Jazz“ puolimo lyderis Donovanas Mitchellas, apie tai kalbėjęs ir vienoje iš ABC ryto laidų.

„Man prireikė nemažai laiko atvėsti. Perskaičiau ir išgirdau Rudy žodžius, o dabar tiesiog džiaugiuosi, kad jis laikosi gerai“, – kovo viduryje kalbėjo Mitchellas.

Prancūzijos rinktinės bokštas, ypatingai vertinamas už geležinę gynybą baudos aikštelėje, liūdnai pagarsėjo dėl savo veiksmų kovo 9 dieną vykusioje spaudos konferencijoje, kurioje specialiai lietė mikrofonus ir kita įrašymo priemones.

Vos po dviejų dienų R.Gobert'as tapo pirmuoju lygos krepšininku, užsikrėtusiu koronavirusu, o tai NBA vadovybei buvo ženklas, kad sezonas turi būti stabdomas.

Ketvirtoje pozicijoje Vakaruose žygiavusios Jutos komandos australas Joe Inglesas žurnalistams patikino, kad klubas tikrai išgyvens šią situaciją ir susigrąžins tarpusavio ryšį, jei tik sezonas bus pratęstas.

„Esu įsitikinęs, kad komanda susigrąžins turėtą chemiją. Donovanas ir Rudy turės išspręsti tai patys, tačiau aš neabejoju, kad kai sugrįšime į treniruotes ir rengsimės rungtynėms, mūsų ekipa bus kaip buvusi“, – teigė Inglesas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas