Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 11 12

Nelaiminčios „Lakers“ treneris žadina komandos vienybę ir ragina neverkšlenti

Po pralaimėjimo „Sacramento Kings“ ekipai Russellas Westbrookas atsisakė bendrauti su žurnalistais, o „Los Angeles Lakers“ treneris Darvinas Hamas kalbėjo apie būtinybę išlikti susitelkusiems.
Darvinas Hamas
Darvinas Hamas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Be LeBrono Jameso rungtyniavusi „Lakers“ (2-10) patyrė penktą pralaimėjimą iš eilės ir Vakarų konferencijoje su „Houston Rockets“ dalijasi paskutinėmis vietomis.

„Turime išlikti vieningi, kartu ir nevengti atsakomybės. Aš pats – šio sąrašo viršuje. Aš ir mano personalas jaučiame šiuos pralaimėjimus labiau nei kiti. Norime tik kibti į darbus ir taisyti klaidas“, – „Los Angeles Times“ cituoja D.Hamą.

„Žinome, kad turime kuo greičiau atsidurti ant pergalingų vėžių, ir tai padaryti skubos tvarka. Negalime kaip kūdikiai pasiimti buteliukų ir tiesiog verkšlenti kampe – bent aš taip manau. Turime kilti į viršų. Toks yra mano planas. Mano ir visų personalo narių. Turime susitelkti ir pabandyti, kad viskas pavyktų“.

„Nėra blogesnio jausmo už pralaimėjimą, kai įdedi visą savo laiką ir pastangas į žaidimą, kurį taip myli. Bet sezonas yra ilgas, turime išlikti optimistiški“, – sakė Lonnie Walkeris IV, mače su „Kings“ pelnęs 19 taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas