Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 12

Nerimas Dalase išlieka: Luka Dončičius gali praleisti atkrintamųjų startą

„Dallas Mavericks“ klube – nerimastingos nuotaikos. Likus vos kelioms dienoms iki atkrintamųjų varžybų starto, vis dar neaišku, ar jose komandai galės padėti lyderis Luka Dončičius.

15min pirmadienį jau rašė apie tai, kad slovėnas patyrė traumą paskutinėse reguliariojo sezono rungtynėse prieš „San Antonio Spurs“, kurias „Mavs“ laimėjo 130:120.

Trečiajame kėlinyje nesėkmingai nuo žemės atsispyręs ir nusileidęs Luka skausmo perkreiptu veidu paliko aikštę, o praėjus parai po rungtynių jam buvo atlikti išsamesni tyrimai.

Magnetinio rezonanso tyrimas nustatė L.Dončičiui kairiosios blauzdos raumens patempimą, o ESPN šaltiniai teigia, kad nėra aišku, kad vienas geriausių NBA krepšininkų galės grįžti į aikštę.

„Mavericks“ atkrintamąsias pradės jau šeštadienį 20 valandą rungtynėmis namuose prieš „Utah Jazz“. Tikėtina, kad Lukai jas teks praleisti, nors kol kas Dalase išlieka viltis, jog 23-ejų krepšininkas ant parketo serijos pradžioje žengti galės.

L.Dončičius šį sezoną reguliariajame sezone vidutiniškai rinko po 28,5 taško, atkovojo po 9,1 kamuolio ir atliko po 8,7 rezultatyvaus perdavimo.

„Mavericks“ pasiekė 52 pergales ir patyrė 30 pralaimėjimų, su tokiu kraičiu užimdami ketvirtąją vietą Vakarų konferencijoje. Ypač galingai Teksaso klubas žaidė antroje sezono dalyje – iš pastarųjų 41 rungtynių „Mavericks“ laimėjo net 30.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas