Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 12 21

Nerimo signalas Sakramente – abejojama dėl D.Sabonio sveikatos

Nuostabią formą demonstruojantis Domantas Sabonis prieš pat šventes gali būti priverstas trumpam stabtelėti. Pranešama, kad dėl traumos lietuvis gali praleisti artimiausias rungtynes.

„Sacramento Kings“ į priekį vedantis 26-erių lietuvis praėjusioje akistatoje su „Charlotte Hornets“ patyrė kairės rankos traumą.

Kalifornijos sostinės klubas pranešė, jog dėl skausmo D.Sabonio galimybės dalyvauti ateinančios nakties susitikime su kita Kalifornijos komanda „Los Angeles Lakers“ yra abejotinos.

Jei lietuvis nežais, tai bus pirmas kartas šį sezoną, kai D.Sabonis praleis rungtynes. Iki šiol jis dalyvavo visuose 29 „Kings“ mačuose ir yra vienas iš trijų dar nė vieno susitikimo nepraleidusių komandos krepšininkų.

Įdomu, kad akistatą su „Lakers“ gali praleisti ir kitas šį sezoną visose rungtynėse dalyvavęs žaidėjas – Harrisonas Barnesas. Jam buvo sumušta šlaunis, o dėl to puolėjas nebaigė rungtynių prieš „Hornets“.

„Lakers“ gretose problemų dar daugiau – dėl čiurnos traumų tikrai nežais Anthony Davisas ir Juanas Toscano-Andersonas, klausimų yra ir dėl čiurnos skausmą jaučiančio LeBrono Jameso bei pėdos traumelę patyrusio Russello Westbrooko.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas

D.Sabonis šį sezoną yra naudingiausias „Kings“ krepšininkas. Jis per susitikimą renka po 18 taškų, atkovoja po 12 kamuolių ir atlieka po 6,4 rezultatyvaus perdavimo. Ypač galingai jis žaidžia šį mėnesį – per devynerias rungtynes gruodį lietuvio rodikliai siekia 21,1 taško, 14,4 sugriebto kamuolio ir 6,6 rezultatyvaus perdavimo.

Sakramento klubas su 16 pergalių ir 13 pralaimėjimų Vakarų konferencijoje yra šeštas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas