Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 15

Netikėtai ant suolo pasiprašęs Giannis šypsodamasis atskleidė to priežastį

Giannis Antetokounmpo su „Milwaukee Bucks“ klubu dukart iš eilės įveikė „Phoenix Suns“ ir išlygino NBA finalo serijos rezultatą, bet krepšinio sirgaliams abejose rungtynėse Milvokyje daug klausimų sukėlė vos po kelių žaidimo minučių keitimo pasiprašiusio Giannio forma. Graikas po ketvirtųjų finalo rungtynių atskleidė, kodėl panoro taip anksti keliauti ant suolo.
Giannis Antetokounmpo
Giannis Antetokounmpo / Stopkadras

Dar prieš dvi savaites Rytų konferencijos finale šiurpią traumą patyręs G.Antetokounmpo vos po savaitės grįžo į aikštę ir kol kas dominuoja NBA finale.

Jo vidurkiai siekia net 32,3 taško, 14 atkovotų kamuolių ir 5,5 rezultatyvaus perdavimo, o lažybininkų teigimu būtent Giannis dabar yra pagrindinis pretendentas laimėti naudingiausio NBA finalo serijos, kurios rezultatas yra 2-2, žaidėjo prizą.

Vis tik vienas dalykas „Bucks“ gerbėjus išgąsdino tiek trečiosiose, tiek ketvirtosiose serijos rungtynėse.

Jose sužaidus vos 3-4 minutes G.Antetokounmpo atsisuko į suolą ir prašėsi keitimo, o po kelių minučių poilsio vėl grįžo į aikštę.

Daugelis tai nurašė nuovargiui, bet kaip tuomet graikas trečiajame mače iš viso sužaidė 38, o ketvirtajame – net 43 minutes?

AFP/„Scanpix“ nuotr./Giannis Antetokounmpo
AFP/„Scanpix“ nuotr./Giannis Antetokounmpo

Po ketvirtųjų serijos rungtynių, kurias „Bucks“ laimėjo 109:103, G.Antetokounmpo atskleidė, kodėl dukart netikėtai pasiprašė būti pakeičiamas.

„Kaip tai pasakyti mandagiai? Mane prispyrė reikalas. Norėjau nusišlapinti. Padariau tai ir grįžau atgal. Abejose rungtynėse. Atsakiau mandagiai, ar ne?“ – šelmiškai šypsodamasis po pergalės kalbėjo Giannis.

Tiesa, vėliau jis dar pridūrė, kad tokie keitimai, kai prisėda ant suolo trumpam laikui, yra ir „Bucks“ plano dalis.

„Visada kalbuosi su treneriu ir sakau, kad jei man prireiks 30 sekundžių ar minutės poilsio, pranešiu. Kartais man reikia atgauti kvapą ir tuomet galiu grįžti į aikštę. Bet man nieko blogo nėra nutikę“, – sakė pirmą kartą NBA finale rungtyniaujantis 26-erių puolėjas.

Penktosios „Suns“ ir „Bucks“ serijos rungtynės naktį iš šeštadienio į sekmadienį Lietuvos laiku bus žaidžiamos Finikse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas