Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 04

Netikėtas sprendimas: Kevinas Durantas pasirinko „Warriors“

„Oklahoma City Thunder“ lyderis bei 2014-ųjų naudingiausias NBA krepšininkas Kevinas Durantas pagaliau paskelbė savo sprendimą. „The Players Tribune“ puslapyje žaidėjas atskleidė, kad pasirinko ekipą, kuri šiais metais juos nugalėjo Vakarų konferencijos finale – „Golden State Warriors“.
Kevinas Durantas
Kevinas Durantas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pranešama, kad „Warriors“ žaidėjai visą sezoną sezoną kalbino K.Durantą prisijungti prie jų ekipos ir dabar matome, kad jiems pavyko.

„Be tavęs mes galime laimėti dar ne vieną titulą, o tu be mūsų irgi gali iškovoti kelis trofėjus. Tačiau kartu mes galime laimėti kasmet“, - K.Durantą viliojo „Warriors“ generalinis vadybininkas Bobas Myersas.

Naudingiausias 2014-ųjų krepšininkas su Oklando ekipa pasirašys dviejų metų sutartį, kuri sieks 54,3 mln. JAV dolerių. Šaltiniai teigia, kad jau po pirmojo sezono KD turės galimybę ją nutraukti.

K.Durantas „Oklahoma City Thunder“ komandoje praleido devynis sezonus ir vieną kartą žaidė NBA super finale. Amerikietis ekipoje atsidūrė dar tada, kai ši rungtyniavo Sietle ir buvo vadinama „Siettle Super Sonics“.

2012-aisiais Oklahomos klubas buvo patekęs į NBA superfinalą, tačiau pralaimėjo Lebrono Jameso vedamai „Miami Heat“. Vėliau mainų būdu į „Houston Rockets“ buvo išsiųstas Jamesas Hardenas ir „Thunder“ daugiau lygos finalo nepasiekė.

Praėjusiais metais K.Durantą nuolat persekiojo traumos, o 2014-2015 m. sezone jis sužaidė vos 27 rungtynes, o „Thunder“ nepateko į atkrintamąsias varžybas.

2015-2016 metais KD reguliariajame sezone sužaidė 72 rungtynes, o su savo kariauna pasiekė vakarų konferencijos finalą. Jame „Thunder“ netgi pirmavo rezultatu 3:1, tačiau vėliau pralaimėjo trejas rungtynes iš eilės prieš „Golden State Warriors“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas