Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 02 07

Norintiems išvysti LeBrono rekordą – bilietai už astronomines sumas

LeBronas Jamesas tikriausiai jau šią savaitę, o galbūt net ir ateinančią naktį taps visų laikų rezultatyviausiu NBA krepšininku. „Los Angeles Lakers“ žvaigždės pasirodymai kelia didžiulį ažiotažą, o bilietų kainos į ateinančias dvejas rungtynes pasiekė astronomines aukštumas.

38-erių L.Jamesas per karjerą yra įmetęs 38 352 taškus ir jau tik 35 taškais atsilieka nuo Kareemo Abdul-Jabbaro, per du dešimtmečius trukusią karjerą įmetusio 38 387 taškus.

Pagerinti rekordą LeBronas galės per artimiausius du mačus Los Andželo „Crypto.com“ arenoje.

Ateinančią naktį „Lakers“ stos į kovą su „Oklahoma City Thunder“, o naktį iš ketvirtadienio į penktadienį žais prieš „Milwaukee Bucks“. Įdomu tai, kad K.Abdul-Jabbaras savo karjeros metu gynė būtent „Lakers“ ir „Bucks“ garbę.

Norintys išvysti, kaip L.Jamesas pagerina vieną svarbiausių NBA lygos rekordų, negaili patuštinti piniginę, o keli bilietai parduodami už astronomines sumas.

Du bilietus į pirmąją eilę „Lakers“ rungtynėse prieš „Thunder“ galima nusipirkti net už 181 tūkst. dolerių. Viena vieta kainuoja 75 tūkst., bet papildomas kelias dešimtis tūkstančių dolerių už mokesčius susirenka bilietų pardavimo platforma.

Tiesa, net ir susimokėję tokią sumą, sirgaliai negali būti tikri, jog išvys, kaip LeBronas pagerina rekordą. Karaliaus rezultatyvumo vidurkis šį sezoną yra 30 taškų, o tam, kad rekordas kristų jau ateinančią naktį, jam reikėtų pelnyti 36.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas

Dėl to bilietų kainos į „Lakers“ rungtynes su „Bucks“ – dar didesnės. Pirmoje eilėje du bilietai su mokesčiais atsieitų net 242 tūkst. dolerių. Tiesa, jei norinčių juos įsigyti neatsiras, kainos dar gali kiek pakristi.

Vis dėlto jos galiausiai turėtų būti parduotos už ne vieną dešimtį tūkstančių. Štai kelios vietos pirmoje eilėje jau buvo parduotos už 48 tūkst. dolerių prieš kelias dienas.

Pigiausi bilietai į antradienio rungtynes prieš „Thunder“ dabar kainuoja 176, o į ketvirtadienio prieš „Bucks“ – net 796 dolerius. Kadangi kainos nustatomos pagal paklausą, akivaizdu, jog sirgaliai tikisi ir laukia, jog rekordas kris vėlesnėse šios savaitės rungtynėse.

Iš kailio dėl galimybės kuo geriau išnaudoti LeBrono istorinį pasiekimą neriasi ir NBA lyga. Ji perstumdė antradienio rungtynių, kurios bus transliuojamos per nacionalinę televiziją TNT, tvarkaraštį bei įtraukė į jį „Lakers“ ir „Thunder“ akistatą. „Ežerinių“ rungtynės su „Bucks“ ketvirtadienį jau ir taip suplanuotos rodyti TNT eteryje.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas

Jei įvyktų netikėtumas ir L.Jamesas neįmestų 36 taškų per artimiausius du mačus, tuomet visų akys kryptį į rungtynes šeštadienį, kai „Lakers“ viešės „Golden State Warriors“ teritorijoje. Šį mačą transliuos ABC televizija.

Kaip pranešė NBA komisaras Adamas Silveris, L.Jamesui aplenkus K.Abdul-Jabbarui pagal taškus jis iš karto bus pasveikintas, tačiau didesnė šventė planuojama kiek vėliau šį mėnesį vyksiančioje „All-Star“ šventėje Solt Leik Sityje.

„Nėra abejonių, kad sustabdysime rungtynes ir išsaugosime ateičiai rungtynių kamuolį, krepšį, aprangas. Sustabdysime rungtynes ir pasirūpinsime, kad atliktume savo darbus kaip NBA archyvistai. Bet turime rasti balansą, nes vyks rungtynės prieš komandą, kuri norės iškovoti pergalę ir nenorės būti blaškoma“, – teigė NBA vadovas.

VIDEO: „48 minutės“: LeBrono rekordas, prikirpti „pelikanų“ sparnai ir mainų karštligė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas