2021 12 31

„NY Times“: NBA siaubiantis koronavirusas dešimtims suteikė gyvenimo šansą

Spartus koronaviruso plitimas retina NBA klubų sudėtis, todėl skylių užkamšymui komandos ėmė kviestis žemesnio lygio profesionalus ir buvusias lygos žvaigždes. Bet toks ėjimas irgi turi savų rizikų.
10 dienų kontraktai - ir NBA naujokams, ir lygos veteranms
10 dienų kontraktai - ir NBA naujokams, ir lygos veteranms / „Scanpix“ nuotr.

Antradienį, gruodžio 21 dieną, Charlie Brownas jaunesnysis vaikščiojo „Mandalay Bay“ kurorto ir Las Vegaso kazino siejantį koridorių, kai pamatė džiaugsmingai nusiteikusį savo draugą Zylaną Cheathamą.

Ch.Brownas vos pažvelgęs į jį galėjo pasakyti, kad turi bičiulis gerų naujienų.

Tos pačios dienos rytą Z.Cheathamas sužinojo, jog „Miami Heat“ ketina su juo pasirašyti 10 dienų kontraktą. Jis iš džiaugsmo pradėjo rėkti, šokinėti ir lakstyti po savo viešbučio kambarį, kuriame buvo apsistojęs, jog galėtų siekti vietos G lygos komandoje. Išgirdęs džiugias naujienas, Z.Cheathamas atšaukė planus Kalėdoms vykti namo į Finiksą, o kai paskambino mamai, kad praneštų jai apie susidariusią situaciją, ji taip pat iš laimės ėmė šokinėti.

Netrukus Ch.Brownas išgirdo, kad ir kitas draugas irgi buvo pakviestas į NBA iš G lygos. Po kelių akimirkų – dar vienas.

„Tai vyko aplink mane“, – sakė Ch.Brownas.

Po kelių valandų skambučio sulaukė ir pats Ch.Brownas, kai buvo pradėjęs apšilimą G lygos parodomajam mačui. „Dallas Mavericks“ panoro pasirašyti su juo sutartį.

Ch.Brownas ir Z.Cheathamas yra 2 iš 80 krepšininkų, šį sezoną 10 dienų kontraktus su NBA klubais. Ši galimybė atsirado, nes NBA žaidėjai, kaip ir kiti žmonės, susiduria su galinga koronaviruso banga.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Zylanas Cheathamas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Zylanas Cheathamas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas