Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 04 12

Traumuotų NBA žvaigždžių galvosūkis – ar skubinti sugrįžimą atkrintamosioms?

Stephenas Curry pastarojoje „Golden State Warriors“ treniruotėje pasirodė be kairės kojos įtvaro. Visą sezoną dėl traumos praleidęs „Los Angeles Clippers“ vedlys Kawhi Leonardas žurnalistų buvo pastebėtas atliekantis metimus į krepšį. Denveryje – „Nuggets“ žvaigždės Jamalo Murray galingi dėjimai, kurių liudininkais tapo jo komandos draugai. Koks sprendimas būtų teisingas?

„Manau, kad tai yra laiko klausimas, – apie galimą J.Murray sugrįžimą sakė „Nuggets“ krepšininkas Monte Morrisas. – Tikimės, kad turėsime jį komandoje ir galėsime atlikti lemiamą spurtą atkrintamosiose.“

NBA atkrintamosios startuos šeštadienį, o grupelę apie titulą svajojančių komandų viliasi svarbiausiu sezono metu išpūsti raumenis, rašo „New York Times“ žurnalistas Scottas Cacciola.

„Golden State Warriors“ aikštėje gali išstatyti legendinį trejetuką, kuris turi jau trijų trofėjų patirtį – S.Curry, Klay Thompsoną ir Draumondą Greeną. Pastarąjį kartą šie trys žaidėjai atkrintamosiose žaidė 2019-aisiais metais.

„Nuggets“ laiko atvertas duris dėl kelio traumos metus laiko nežaidusiam Nikola Jokičiaus pagrindiniam ginklanešiui J.Murray.

Gruodį alkūnę susižeidęs Paulas George'as tik praėjusią savaitę sugrįžo į „Clippers“ startinį penketuką, o stebuklingu sugrįžimu nustebinti gali ir K.Leonardas, dėl kelio traumos nerungtyniaujantis nuo praėjusio birželio.

„Scanpix“ nuotr./Paulas George'as ir Kawhi Leonardas
„Scanpix“ nuotr./Paulas George'as ir Kawhi Leonardas

Sąrašas tęsiasi – „All-Star“ mačo dalyvis „Memphis Grizzlies“ lyderis Ja Morantas į rikiuotę grįžo praėjusį savaitgalį. „Brooklyn Nets“ pagaliau gali turėti Kyrie Irvingą namų mačuose, o dar laukia Beno Simmonso debiuto. Titulą ginanti „Milwaukee Bucks“ didina Brooko Lopezo minutes, šį sezoną dėl nugaros spazmų praleidusio 67 susitikimus. Žaidybinį ritmą pagauti siekia ir „Phoenix Suns“ siela Chrisas Paulas, kuris dėl nykščio susižeidimo nežaidė mėnesį.

Ką tai reiškia? Galvos skausmą varžovams ir pirmųjų NBA atkrintamųjų varžybų etapų nenuspėjamumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas