Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 09 08

P.George'o ir K.Leonardo duetas nugesino N.Jokičiaus pastangas: „Clippers“ šventė pergalę

Kawhi Leonardas sugebėjo blokuoti varžovo svarbų dėjimą vienu pirštu, o tai atspindėjo „Los Angeles Clippers“ pastangas gynyboje pirmadienio vakarą. Pastangos buvo vainikuotos pergale 113:107 (33:32, 24:27, 27:29, 29:19) prieš „Denver Nuggets“.
Paulas George'as ir Patrickas Beverley
Paulas George'as ir Patrickas Beverley / „Scanpix“ nuotr.

Paulas George'as suvertė 32 taškus, K.Leonardas pridėjo 23 taškus ir tą svarbų vėlyvą bloką – „Clippers“ duetas nukalė pergalę savo komandai.

Dabar Los Andželo komanda Vakarų konferencijos pusfinalyje pirmauja 2-1.

K.Leonardas darė viską aikštėje. Be krūvos taškų jis dar atkovojo 14 kamuolių ir išdalino 6 rezultatyvius perdavimus bei blokavo du metimus. Žinoma, vienas iš jų buvo tas, apie kurį po rungtynių kalbėjo daug kas.

„Nemačiau, kad jis tai padarė vienu pirštu, – sakė treneris Docas Riversas. – Net nesupratau, iš kur jis ten atsirado. Tai buvo nuostabus epizodas.“

Dar ketvirtojo kėlinio pradžioje „Clippers“ atsiliko 90:97, tačiau po minutės pertraukėlės surengė spurtą 14:4 ir daugiau atsiliekančiųjų vaidmenyje neatsidūrė.

„Žaidimas ėjo iki to, kad kažkuri komanda turėjo pradėti gintis. Tris su puse kėlinio abi ekipos iš esmės tik metė taškus. Paskutines šešias minutes laimėjo mūsų gynyba“, – įsitikinęs D.Riversas.

Nikola Jokičius pralaimėjusiems pelnė 32 taškus, atkovojo 12 kamuolių ir išdalino 8 rezultatyvius perdavimus, nepaisydamas sužeisto riešo, dėl kurio išvis buvo abejojama, ar serbas žais.

„Jie talentingi, – sakė N.Jokičius apie varžovus. – Jie yra favoritai ant popieriaus, turi geresnį starto penketą, daugiau žaidėjų ir panašiai. Treneris, taip toliau... Šiandien mes neuždarėme rungtynių tinkamai.“

„Clippers“: P.George'as 32, K.Leonardas 23 (14 atk. kam.), M.Morrisas 12, M.Harrellas 11, L.Williamsas 10.

„Nuggets“: N.Jokičius 32 (12 atk. kam., 8 rez. perd.), M.Porteris 18 (10 atk. kam.), J.Murray'us 14 (9 atk. kam.), P.Millsapas ir J.Grantas po 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas