Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 25

Paryžiuje – ypatingas M.Jordano dėmesys A.Saboniui

NBA legenda Michaelas Jordanas neabejoja – Arvydas Sabonis yra vienas iš trijų geriausių Europos krepšininkų, kada nors žaidusių stipriausioje planetos lygoje. Paryžiuje šiuo metu viešintis legendinis krepšininkas dalyvavo specialioje spaudos konferencijoje.
Michaelas Jordanas
Michaelas Jordanas / „Scanpix“ nuotr.

Paryžiaus sostinėje M.Jordanas lankosi neatsitiktinai. Čia jam priklausantis „Charlotte Hornets“ klubas žaidė NBA rungtynes su „Milwaukee Bucks“ ekipa.

„Toni Kukočius yra numeris vienas ir visi žinote kodėl (su kroatu M.Jordanas žaidė „Bulls“ ekipoje – red.past.). Tada Draženas Petrovičius ir Arvydas Sabonis. Ties jais galėčiau ir baigti. Tiesa, NBA lygoje žaidė ir daugiau puikių krepšininkų. Beveik kiekvienas krepšininkas, atvykęs iš Europos, paliko čia žymę, bet surikiuoti visus būtų sudėtinga“, – spaudos konferencijoje kalbėjo M.Jordanas.

Renginio metu NBA legenda sulaukė ir klausimų apie LeBroną Jamesą, su kuriuo yra nuolat lyginimas dėl geriausio visų laikų NBA krepšininko karūnos.

„Su LeBronu žaidėme skirtingose erose, bet nėra ko abejoti – jis nuostabus krepšininkas ir tikrai yra vienas geriausių pasaulyje. Esu LeBrono fanas ir tikrai žaviuosiu jo žaidimu, bet lyginti žaidėjus iš skirtingų laikotarpių, yra labai sunku“, – nuo klausimo išsisuko M.Jordanas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas