Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 28

Pasidalijo senais Sabonių šeimos kadrais: kas buvo mėgstamiausias Domanto krepšininkas?

Iki NBA žvaigždės išaugusiam Domantui Saboniui netrūksta dėmesio net ir nevykstant rungtynėms. Štai per vienų „Indiana Pacers“ rungtynių ilgąją pertrauką per NBA televiziją buvo parodytas reportažas, filmuotas dar prieš du dešimtmečius, kai Domui buvo vos ketveri.
Seni kadrai iš Sabonių šeimos namų
Seni kadrai iš Sabonių šeimos namų / Stopkadrai

„Pacers“ rungtynių su „Toronto Raptors“ žiūrovai po dviejų kėlinių galėjo pasigrožėti retro vaizdais iš Sabonių šeimos.

Prieš daugiau nei 20 metų „Portland Trail Blazers“ klube rungtyniavęs Arvydas Sabonis reportaže matomas su keturiomis savo atžalomis.

„Čia Žygimantas, vadiname jį Žygiu, jam devyneri. Antrasis – Tautvydas arba Tutis, jam aštuoneri. Trečiasis – Domantas arba Domas, ketverių metų. Visi jie – krepšinio sirgaliai“, – savo sūnus pristatė A.Sabonis, greta kurio glaudėsi ir jauniausia atžala – duktė Aušrinė.

„Twitter“ vartotojo Robo Perezo pasidalytoje reportažo ištraukoje Arvydas Sabonis savo sūnų klausė ir apie mėgstamiausius jų krepšininkus.

Štai vienas iš jaunųjų Sabonių pasirinko su jo tėčiu „Blazers“ klube žaidusį Brianą Grantą, o Domantas atsakė, jog jo mėgstamiausias žaidėjas – Rasheedas Wallace'as.

NBA blogiukas, ne kartą gerinęs techninių pražangų rekordus, su A.Saboniu Portlande kartu rungtyniavo šešis sezonus, o karjerą baigė 2013 metais „New York Knicks“ klube – trejais metais anksčiau, nei į NBA lygą žengė Domantas, pernai jau debiutavęs NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse ir nusitaikęs į jas šiame sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas