Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 24

Pasiekė savo: Kyrie Irvingas galės žaisti namuose ir nepasiskiepijęs

„Brooklyn Nets“ aistruoliai pagaliau galės mėgautis vieno savo komandos lyderių žaidimu. Pranešama, kad Kyrie Irvingas jau netrukus galės žaisti „Nets“ namų rungtynėse.
Kyrie Irvingas
Kyrie Irvingas / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 NBA Brooklyn Nets

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania pranešė, jog Niujorko miestas jau ketvirtadienį atšauks privalomą vakciną sportininkams ir pramogų verslo atstovams.

Tai reiškia, kad K.Irvingas, o taip pat ir kitų Niujorko sporto komandų atstovai, galės rungtyniauti namų rungtynėse nepaisant to, jog nėra pasiskiepiję nuo COVID-19.

Įžaidėjas pirmas rungtynes savų sirgalių akivaizdoje gali sužaisti jau sekmadienį, kai „Nets“ priims „Charlotte Hornets“ klubą.

Iki šiol tik išvykose žaidęs K.Irvingas žaidė 20 mačų, kuriuose vidutiniškai pelnė po 28,5 taško, atkovojo po 4,6 kamuolio ir atliko po 5,5 rezultatyvaus perdavimo.

„Nets“ su 38 pergalėmis ir 35 pralaimėjimais yra aštuntoje Rytų konferencijos vietoje, bet dar išsaugo pakilti į šeštą, kuri leistų išvengti įkrintamųjų varžybų. Šiuo metu šeštoje pozicijoje yra „Cleveland Cavaliers“ (41-31).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas