Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 02

Įspūdis apie amžiaus talentą: už ką vertinamas ir ką primena Matas Buzelis?

„Pirmuoju šaukimu 2024 metų NBA naujokų biržoje komanda X renkasi Matą Buzelį iš Lietuvos“, – tokius žodžius ištars NBA komisaras Adamas Silveris po kiek daugiau nei metų, jei išsipildys JAV sporto žiniasklaidos giganto ESPN prognozė. Už ką 18-metis išeivijos lietuvis nusipelnė tokio pripažinimo ir kokia ateitis jo gali laukti stipriausioje pasaulio lygoje?
Temos: 2 NBA Matas Buzelis

Jaunimo krepšinio guru už Atlanto laikomas analitikas Jonathanas Givony, laikomas vienu naujokų biržos prognozių (mock draft – aut. past.) pradininkų, praėjusią savaitę išleido pirmąją savo prognozę 2024 m. naujokų biržai, taip pradžiugindamas Lietuvos krepšinio sirgalius.

Jau ir anksčiau keli kiti naujokų biržos baigtį prognozuojantys portalai buvo iškėlę M.Buzelį į pirmąją ar vieną iš pirmųjų pozicijų, bet joks kitas reitingas nėra vertinamas taip, kaip sudaromas ESPN specialistų.

Šių eilučių autorius, 15min žurnalistas, pats iš arti galėjo stebėti ir susidaryti įspūdį apie talentingąjį Lietuvos perlą „Basketball Without Borders“ stovykloje Solt Leik Sičio mieste NBA „All-Star“ savaitgalio metu.

Ką pamatė jis ir ką mato ekspertai, piešiantys M.Buzeliui šviesią ateitį elitiniame lygyje bei kokias dabartines NBA žvaigždes savo sugebėjimais gali priminti galbūt būsimasis Lietuvos rinktinės lyderis?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas