Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 21

Pastiprinimas „Nets“: Benas Simmonsas rungtyniaus po beveik metų pertraukos

„Brooklyn Nets“ pralaimėjo pirmuosius du serijos prieš „Boston Celtics“ susitikimus ir atsilieka 0-2, bet jau netrukus sulauks pastiprinimo.
Benas Simmonsas
Benas Simmonsas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania pranešė, kad ketvirtosiose serijos rungtynėse „Nets“ gretose debiutuos Benas Simmonsas. Tiesa, tik su ta sąlyga, jeigu per artimiausias dienas nepablogės jo situacija tęsiant nugaros traumos reabilitaciją.

25-erių australas buvo iškeistas iš „Philadelphia 76ers“ į „Nets“ vasarį, bet dar taip ir nedebiutavo Bruklino komandoje.

Apskritai jis nežaidė nuo 2021 m. birželio 20-osios, kai su „76ers“ pralaimėjo Rytų konferencijos finalą prieš „Atlanta Hawks“.

Vėliau B.Simmonsas susipyko su komandos nariais ir pasiprašė būti iškeičiamas, o jo noras buvo įgyvendintas tik vasarį.

„Nets“ šis papildymas gali padėti išgelbėti sezoną, nes pralaimėję pirmuosius du mačus Bostone Steve'o Nasho auklėtiniai atsidūrė nepavydėtinoje situacijoje.

Trečiasis ir ketvirtasis susitikimai bus žaidžiami jau Brukline. Trečiąjį kartą komandos susidurs naktį iš šeštadienio į sekmadienį, ketvirtąjį – naktį iš pirmadienio į antradienį.

B.Simmonsas praėjusį sezoną Filadelfijoje vidutiniškai rinko po 15,9 taško, 8,1 atkovoto kamuolio ir 7,7 rezultatyvaus perdavimo. Per karjerą jis tris kartus žaidė „All-Star“ rungtynėse ir yra vertinamas už gynybą – 2020 ir 2021 metais jis pateko į geriausiai besiginančių NBA žaidėjų penketą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas