Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 10

Pau Gasolis karjerą užbaigti norėtų skambiai – Tokijo olimpinėse žaidynėse

Pastarąjį sezoną dėl čiurnos negalavimų nerungtyniavęs Pau Gasolis tikisi, jog šią vasarą dar neteks ant vinies pakabinti sportinės avalynės. Sezoną dar žaisti norinti Ispanijos krepšinio legenda su krepšiniu atsisveikintų Tokijo olimpinėse žaidynėse.
Pau Gasolis
Pau Gasolis / „Scanpix“ nuotr.

40-ąjį gimtadienį liepos minėsiančio aukštaūgio planas buvo karjerą užbaigti šiemet, bet sumanymus sujaukė užplūdusi COVID-19 pandemija, perkėlusi olimpines žaidynes į 2021-uosius.

Pau Gasolis praėjusią vasarą rankomis sukirto su „Portland Trail Blazers“, tačiau lapkričio pabaigoje buvo atleistas, nespėjęs sužaisti nė vienerių rungtynių.

Paskutiniam karjeros akordui 213 cm ūgio krepšininko žvilgsnis krypsta į ekipas, su kuriomis iškovojo didžiausias pergales klubiniame krepšinyje – „Barcelona“ ir „Los Angeles Lakers“.

Su Kalifornijos klubu jis dukart tapo NBA čempionu, tuo metu Katalonijos klubas jam yra pirmasis ir vienintelis Senajame žemyne, nutiesęs kelią į NBA.

Vilkėdamas „Barcelona“ marškinėlius P.Gasolis dukart tapo Ispanijos čempionu, kartą – Ispanijos taurės laimėtoju, sykį jis buvo išrinktas į antrąją simbolinę Eurolygos komandą.

„Norėčiau žaisti dar metus, jei mano pėda leis tai padaryti. Nesvarbu, NBA ar Europoje. Paskutinis sezonas Los Andžele ar Barselonoje skamba viliojančiai“, – teigė Ispanijos krepšinio legenda, per karjerą su nacionaline rinktine iškovojusi 11 įvairios prabos medalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas