Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 02 08

„Pelicans“ driokstelėjo – per mainus gaus „Trail Blazers“ žvaigždę

Jono Valančiūno atstovaujamas „New Orleans Pelicans“ klubas sulauks pastiprinimo – pranešama, kad „pelikanai“ mainų būdu gaus „Portland Trail Blazers“ žvaigždę CJ McCollumą.
CJ McCollumas
CJ McCollumas / „Scanpix“/AP nuotr.

Apie paskutinėje stadijoje esančias derybas tarp Naujojo Orleano ir Portlando klubų pranešė ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis. Jo teigimu, klubai jau susitarė dėl mainų ir dabar tik gludina paskutines sandorio detales.

ESPN žurnalisto teigimu, į Portlandą iš „Pelicans“ kelsis gynėjai Joshas Hartas, Tomašas Satoransky ir Nickeilas Alexanderis-Walkeris bei puolėjas Didi Louzada. Be to, „Blazers“ dar gaus 2022 m. naujokų biržos pirmo rato šaukimą ir du ateities antro rato šaukimus.

Savo ruožtu kartu su CJ McCollumu į Naująjį Orleaną kelsis gynėjas Tony Snellas ir aukštaūgis Larry Nance'as, priduria A.Wojnarowskis.

Nuo 2013 metų NBA rungtyniaujantis CJ McCollumas devintą sezoną iš eilės žaidė „Blazers“ ekipoje ir šį sezoną vidutiniškai pelnė po 20,5 taško bei atliko po 4,5 rezultatyvaus perdavimo. Bent 20 taškų 190 cm ūgio krepšininkas renka jau septintą sezoną iš eilės.

2016 metais jis buvo išrinktas labiausiai patobulėjusiu lygos žaidėju. Tiesa, CJ McCollumas dar nėra žaidęs „All-Star“ rungtynėse, nors keletą sykių buvo itin arti jų.

AFP/„Scanpix“ nuotr./CJ McCollumas
AFP/„Scanpix“ nuotr./CJ McCollumas

Portlande jis sudarė mirtiną gynėjų tandemą su Damianu Lillardu, tačiau pastaruoju metu komanda ėmė byrėti, o D.Lillardas dėl pilvo traumos šį sezoną greičiausiai nebežais. Su 21 pergale ir 33 pralaimėjimais „Trail Blazers“ Vakarų konferencijoje yra tik vienuolikti. „Pelicans“ – laipteliu aukščiau su 21 pergale ir 32 pralaimėjimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas