Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 31

„Pistons“ nutraukė 28 pralaimėjimų seriją: „Žaidėjų reakcija sujaudino beveik iki ašarų“

NBA krepšinio čempionate vieną blogiausių visų laikų pralaimėjimų serijų nutraukė Detroito „Pistons“ komanda, kuriai pavyko laimėti po 28 nesėkmių iš eilės.
Jalenas Durenas
Jalenas Durenas / AP nuotr.

Per visą NBA istoriją taip pat 28 kartus iš eilės pralaimėjo tik Filadelfijos „76ers“, kuriai tiek kartų teko kentėti pergalių badą 2014-2015 m. sezono pabaigoje – 2015-2016 m. sezono pradžioje.

Iki absoliutaus JAV – Kanados profesionalaus sporto lygų rekordo pritrūko tik 1 pralaimėjmo. II pasaulinio karo metu Čikagos „Cardinals“ amerikietiško futbolo ekipa nesugebėjo laimėti 29 kartus iš eilės.

Detroito komanda lengviau atsikvėpė šiąnakt, kai namie pagaliau palaužė Toronto „Raptors“ krepšininkus rezultatu 129:127.

Prie tokios rungtynių baigties nemažai prisidėjo išvakarėse „Raptors“ ir Niujorko „Knicks“ atlikti mainai. Į Niujorką iškeliavo OG Anunoby, Preciousas Achiuwa ir Malachi Flynnas, o priešinga kryptimi pasuko RJ Barrettas ir Immanuelis Quickley. Nė vienas iš jų šią naktį nežaidė Toronto komandoje.

„Raptors“ vyriausiasis treneris Darko Rajakovičius po mačo sakė, kad komandai tai nebuvo lengvas metas.

„Didžiuojuosi energija, kurią tokiomis aplinkybėmis parodė žaidėjai, tačiau nenoriu menkinti „Pistons“ pergalės. Jie sužaidė tikrai geras rungtynes, pataikė keletą itin svarbių metimų“, – teigė krepšinio specialistas.

Kanados komandai šiąnakt Pascalis Siakamas pelnė 35 taškus, Dennisas Schroderis pridėjo 28.

Detroito ekipą į pergalę vedė Cade'as Cunninghamas, surinkęs 30 taškų ir atlikęs 12 rezultatyvių perdavimų. Jalenas Durenas pridėjo 18 taškų ir 17 atkovotų kamuolių.

„Jaučiuosi puikiai, – po dvikovos džiaugėsi C.Cunninghamas. – Mes tiesiog kovojome. Buvo ilga pralaimėjimų atkarpa, tačiau džiaugiuosi būdamas dalimi žaidėjų grupės, kuri nesutinka pasiduoti.“

„Esu buvęs begalėje rūbinių, tačiau pirmą kartą gyvenime vaikinai tiesiog šaukė po rungtynių. Sujaudino beveik iki ašarų. Džiaugiuosi dėl vaikinų ir visų, kas yra kartu su mumis“, – pritarė „Pistons“ vyriausiasis treneris Monty Williamsas.

„Pistons“ po 32 rungtynių savo sąskaitoje dabar turi 3 pergales ir lieka blogiausia komanda visoje lygoje. „Raptors“ (12-20) Rytų konferencijoje yra 12-ti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas