Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 25

Po D.DeRozano mainų Kyle'as Lowry vengė „Raptors“ vadovų skambučių

Šis tarpsezonis „Toronto Raptors“ ekipai – itin aktyvus. Klubas išmainė ilgus metus lyderiu buvusį DeMarą DeRozaną į Kawhi Leonardą, o vyriausiojo trenerio poste Dwyane'ą Casey pakeitė Nicku Nurse'u.
Kyle'as Lowry
Kyle'as Lowry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Toronto Raptors

Visi šie pokyčiai labai paveikė ilgametį komandos pagrindinį įžaidėją Kyle'ą Lowry. Jis atsisakė komentuoti įvykusius mainus, kuomet JAV rinktinė surengė kelių dienų treniruočių stovyklą Las Vegase.

„Lygos šaltiniai teigia, jog Lowry vengė ne tik viešų pasisakymų apie mainus, bet neatsakinėjo ir į komandos prezidento Masai Ujiri bei naujojo vyriausiojo trenerio Nicko Nurse'o skambučius bei žinutes“, – teigė TSN atstovas Joshas Lewenbergas.

183 cm ūgio įžaidėjas kartu su komanda pasirodė pirmadienį vykusioje žurnalistų dienoje, tačiau prabilo tik apie ateitį su naujuoju komandos vedliu Kawhi Leonardu.

„Vienas kito pažinimui turėsime visą sezoną. Nuo šiol jis mano komandos draugas, todėl nekantrauju pradėti bendradarbiauti. Visuomet stoju už savo bendraklubius. Mūsų tikslas – išeiti ir žaisti krepšinį, laimėti kiek galima daugiau susitikimų, o metų pabaigoje iškelti trofėjų į viršų“ , – kalbėjo Lowry.

„Raptors“ neabejotinai ant popieriaus ir vėl yra viena stipriausių komandų rytų konferencijoje kartu su „Boston Celtics“ ir „Philadelphia 76ers“ ekipomis, tačiau visa Toronto organizacija verčia naują puslapį, o naująjį kanadiečių projektą išvysti galėsime jau netolimoje ateityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai