Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po didžiosios pertraukos spurtavusi „Celtics“ laimėjo Klivlende

NBA Rytų konferencijos pusfinalio trečiose rungtynėse „Boston Celtics“ išvykoje 106:93 (30:28, 27:20, 27:21, 22:24) nugalėjo „Cleveland Cavaliers“ ir serijoje pirmauja 2-1.

„Svarbiausia buvo sužaisti gynyboje, o visa kita bus savaime. Galėjome ir geriau, bet išlaikėme juos žemiau 100 taškų ribos“, – po rungtynių sakė Jaysonas Tatumas, buvęs rezultatyviausias savo komandos gretose. Jis surinko 33 taškus.

Tiek pat pelnė ir „Cavaliers“ lyderis Donovanas Mitchellas, ketvirtajame kėlinyje jį vėl pristabdė kelio trauma. Dar nesibaigus kėliniui jis paliko aikštę ir patraukė tiesiai į persirengimo patalpas.

Po rungtynių apie kelio būklę jis nieko nekalbėjo, tik pripažino, kad „Celtics“ po didžiosios pertraukos į aikštę išėjo visai su kita energija, ir tai nulėmė rungtynių baigtį.

„Tai pakeitė žaidimą. Jie išėjo lyg jaustų pavojaus signalą, jie turėjo aiškius ketinimus. Mums buvo sunku prilygti“, – sakė D.Mitchellas.

Per 3,5 minutės trečiajame kėlinyje „Celtics“ persvarą nuo 9 taškų (57:48), kurią turėjo po dviejų kėlinių, padidino iki 23 (71:48), ir šeimininkams grįžti į rungtynes tapo sudėtinga.

Viskas, kas pavyko – priartėti iki 10 taškų ketvirtajame kėlinyje (94:84).

Ketvirtosios serijos rungtynės bus žaidžiamos gegužės 14 dieną, taip pat Klivlende.

„Cavaliers“: Donovanas Mitchellas 33, Evanas Mobley 17, Darius Garlandas ir Caris LeVertas po 15.

„Celtics“: Jaysonas Tatumas 33 (13 atk. kam., 6 rez. perd.), Jaylenas Brownas 28, Jrue Holiday 18, Derrickas White'as 12.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas