Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 10 19

Po galingo D.Sabonio debiuto – pravardės paieškos ir džiaugsmas dėl „vagystės“

„Nuoširdžiai, manau, kad mes pavogėme jį“, – po mačo apie Domantą Sabonį kalbėjo vienas komandos lyderių Thaddeusas Youngas. D.Sabonis galingu žaidimu prisistatė Indianos krepšinio sirgaliams. Reguliaraus sezono starte „Indiana Pacers“ ekipa namuose 140:131 parbloškė „Brooklyn Nets“, o lietuvis pataikė visus metimus iš žaidimo ir surinko 16 taškų.
Thaddeusas Youngas džiaugėsi, kad komandoje yra Domantas Sabonis
Thaddeusas Youngas džiaugėsi, kad komandoje yra Domantas Sabonis / 15min koliažas

Indianos naujienų portalui „Indystar“ kalbėjęs T.Youngas džiaugėsi vagyste iš „Oklahoma City Thunder“ ekipos, kuri sutiko mainyti D.Sabonį ir Victorą Oladipo į buvusį „Pacers“ lyderį Paulą George'ą.

Tai atrodė puikus sandoris „Thunder“ komandai, tačiau 38 taškus kartu surinkę „Pacers“ naujokai pasistengs įrodyti, kad Indianos ekipa irgi neliko nuskriausta.

„Domantas Sabonis gali puikiai žaisti krepšinį. Visi tik ir kalbėjo, kad aš iškeistas į Paulą (George'ą – red. past.) tačiau aš neatvykau čia vienas. Nuolat visiems bandau pasakyti, kad šis vaikinas, 11-asis numeris irgi gali žaisti. Yra priežastis, kodėl „Pacers“ jo norėjo.

Taip, aš esu jo komandos draugas, tačiau jis jums jau parodė. Manau, kad jūs sezono metu dar pamatysite, ką jis gali“, – po pergalingų rungtynių kalbėjo 22 taškus pelnęs V.Oladipo.

VIDEO: Domantas Sabonis 16 Points Pacers Debut Full Highlights (10/18/2017)

„Yahoo“ rašantis Danas Devine'as irgi teigė, kad „Oklahoma City Thunder“ taip ir nesuprato, kad lietuvis bei kartu su juo išmainytas Victoras Oladipo yra būsimos NBA žvaigždės.

Kalbėdamas su žiniasklaida „Pacers“ treneris Nate'as McMillanas atskirai savo žaidėjų negyrė, tačiau gerų žodžių negailėjo visai komandai. Treneris džiaugėsi, kad jo auklėtiniai išpildė pagrindinį uždavinį – uraganiškai pulti.

N.McMillanas atskleidė, kad jo tikslas šį sezoną yra rinkti vidutiniškai po 110 taškų, kas leistų „Pacers“ būti tarp geriausiai puolančių NBA komandų. Pirmosiose rungtynėse „Pacers“ surinko net 140.

„Žaidėme puikiu tempu, tačiau vis dar turime daug padirbėti, nes pabaigoje buvome pavargę. Norėčiau, kad per rungtynes visada išmestume daugiau kaip 90 metimų. Kitas mūsų tikslas yra 20, 25 rezultatyvūs perdavimai per rungtynes. Mes turime dalintis kamuoliu, man tai labai patiko“, – po mačo kalbėjo N.McMillanas.

„Pacers“ ekipoje net aštuoni žaidėjai mačą baigė su dviženkliu taškų skaičiumi, tad 16 surinkęs D.Sabonis nebuvo vienintelis pagyrų sulaukęs žaidėjas.

Vis dėlto Domas nustebino galingu dėjimu į krepšį, po kurio „Twitter“ tinkle JAV žiniasklaidos gigantas „FOX“ iškart pasiūlė lietuviui pravardę – „Domination Slamdunkis“.

Vienas „Pacers“ sirgalius „Twitter“ tinkle net surengė apklausą, klausdamas, kokią pravardę D.Saboniui reikia išrinkti. Jis siūlo lietuvį vadinti „Bonus“, „D-Bo“, „Li'l Bo“ arba tiesiog „Domas“.

Tiesa, šis sirgalius nėra itin populiarus socialiniuose tinkluose, tačiau balsuoti už D.Sabonio pravardę galite ir jūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas