Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 20

Po klubą sukrėtusių permainų – „Raptors“ vadovo atsiprašymas

Šią savaitę NBA sudrebino mainai, kurie į „Toronto Raptors“ atsiuntė Kawhi Leonardą, bet klubui teko atsisveikinti su simboliu tapusiu DeMaru DeRozanu. Kanados klubo vadovas Masai Ujiri penktadienį stojo prieš žiniasklaidą, kad paaiškintų šiuos pokyčius.
DeMaras DeRozanas
DeMaras DeRozanas / „Scanpix“/AP nuotr.

Klubo prezidentas pirmiausia atsiprašė D.DeRozano dėl sutrikusios komunikacijos.

Krepšininkas neslėpė pykčio dabar jau buvusiai komandai, kai sužinojo apie mainus. D.DeRozanas pasijuto apgautas, nes jau buvo sulaukęs klubo atstovų pažado, kad jis liks Toronte.

„Aš kalbėjausi su DeMaru Vasaros lygos metu ir daugiau nenoriu plėstis. Mes kalbėjomės... Manau, kad galbūt padariau klaidą kalbėdamas su juo apie tai, ko mes iš jo toliau tikimės. Taigi, nebūtinai dėl mainų, bet tiesiog, kad pasakiau ko mes tikimės. Tai buvo šuolis“, – situaciją bandė paaiškinti M.Ujiri.

Jeigu tai tapo nesusipratimu, aš atsiprašau DeMaro ir jo šeimos bei atstovų. Aš ne tai norėjau pasakyti.

Vadovas teisinosi, kad D.DeRozanas galėjo ne taip jį suprasti: „Aš visada kalbu apie komandą, kurią turime tą akimirką. Jeigu tai tapo nesusipratimu, aš atsiprašau DeMaro ir jo šeimos bei atstovų. Aš ne tai norėjau pasakyti.“

M.Ujiri patikino, kad klubas yra ypatingai dėkingas už viską, ką D.DeRozanas padarė dėl klubo: „Pažadu, kad mes jį pagerbsime visais įmanomais būdais.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Masai'us Ujiri
AFP/„Scanpix“ nuotr./Masai'us Ujiri

M.Ujiri naująjį komandos narį K.Leonardą pavadino vienu iš penkių geriausių NBA.

„Kai turi šansą gauti Top 5 žaidėją, manau, kad turi juo pasinaudoti“, – savo pasirinkimą paaiškino „Raptors“ prezidentas.

Tiesa, NBA garsiai kalbama, kad K.Leonardas Toronte neturėtų užsibūti. Krepšininkas ne kartą akcentavo, kad kitą vasarą, tapęs laisvuoju agentu, jis pasuks į „Los Angeles Lakers“.

Anot šaltinių, žaidėjas neturi jokio noro žaisti „Raptors“.

„Scanpix“/AP nuotr./Kawhi Leonardas
„Scanpix“/AP nuotr./Kawhi Leonardas

M.Ujiri tokius gandus paneigė: „Jis man neišreiškė jokio nenoro žaisti Kanadoje. Tiesiog yra daug nuomonių. Aš nesusidariau neigiamo įspūdžio iš Kawhi ar jo atstovų. Aš duosiu jam šansą, kai susitiksime akis į akį.“

Praėjusį sezoną dėl traumos tik 9 rungtynes sužaidęs K.Leonardas dar turės praeiti medicininę patikrą Toronte. Tačiau M.Ujiri įsitikinęs, kad krepšininkas bus pasirengęs žaisti.

„Kalbėjausi su Kawhi, jo agentu, jo dėde ir viskas praėjo gerai. Laukiu mūsų susitikimo. Mūsų atsakomybė yra, kad jie jaustųsi patogiai. Aš užtikrintas. Manau, kad turime gerą žaidimo planą“, – kalbėjo M.Ujiri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai