Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 14

Prieš mačą su Jono Valančiūno ekipa sugrįžta „Bulls“ lyderis, nežais Pau Gasolis

Ateinančią naktį, 01:30 val. Lietuvos laiku, „Toronto Raptors“ krepšininkų laukia sunkus „Chicago Bulls“ iššūkis. Pastarųjų gretose į aikštę padėti savo komandai kovoje dėl atkrintamųjų varžybų grįžta lyderis Jimmy Butleris.
Jimmy Butleris
Jimmy Butleris / „Scanpix“/AP nuotr.
NBA | „Toronto Raptors“ – „Chicago Bulls“ | 1:30 val. Lietuvos laiku

Nuo vasario 5-ąją dieną patirtos kojos traumos J.Butleris žaidė tik vieneriose rungtynėse, kai „Bulls“ kovo 5-ąją namuose 108:100 įveikė kito lietuvio atstovaujamą „Houston Rockets“.

Krepšininkas yra susižeidęs kelį, kuris ir vėl ištino po mačo su „Rockets“. Vis dėlto gynėjas pasirengęs žaisti, nes komandai jo ypač reikia kovoje dėl atkrintamųjų.

„Manau, kad tiesiog reikia eiti į aikštę ir žaisti. Nesijaudinkite dėl mano traumos, turiu viską atiduoti komandai. Reikia rizikuoti, kad gautum, ko sieki. Komandai reikia manęs kovoje dėl patekimo į atkrintamąsias“, – kalbėjo J.Butleris.

Šiuo metu „Bulls“ (32-32) yra devintoje vietoje Rytų konferencijoje, o laipteliu aukščiau yra „Detroit Pistons“ (34-32).

Kai J.Butleris grįžo po traumos į mačą su D.Motiejūnu ir jo ekipa, jam trūko tik keturių rezultatyvių perdavimų iki trigubo dublio. Į „Rockets“ krepšį jis įmetė 24 taškus ir atkovojo 11 kamuolių.

Jonas Valančiūnas dvikovoje su „Bulls“ turės kiek mažiau darbo, mat su komanda į Torontą neatvyko ispanas Pau Gasolis. 

Ispanas šį sezoną prieš „Raptors“ renka po 19,7 taško ir 10,3 atkovoto kamuolio, o Čikagos krepšininkai iki šiol laimėjo visus tris susitikimus. J.Butleris per du iš trijų mačų prieš „Raptors“ rinko po 23,5 taško.

Šiuo metu J.Valančiūnas demonstruoja geriausią karjeros seriją pagal pelnomus taškus – jau 17 mačų iš eilės iš aikštės išeina pelnydamas bent 10 taškų.

„Raptors“ (44-20) nuo Rytų konferencijos lyderės „Cavaliers“ (47-18) atsilieka tik trimis pergalėmis, o yra sužaidusi rungtynėmis mažiau. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento