Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 03 14

Prisidėjo ir D.Sabonis: per vieną vakarą – rekordinis trigubų dublių skaičius

Praėjusią naktį Nacionalinėje krepšinio lygoje (NBA) buvo užfiksuoti net penki trigubi dubliai, o tai – naujasis lygos rekordas. Vieno iš jų autoriumi tapo ir svarbią pergalę savo klubui nukalęs lietuvis Domantas Sabonis.
Trigubus dublius surinkęs Julius Randle'as ir Domantas Sabonis tapo vienais iš naujojo NBA rekordo autorių
Trigubus dublius surinkę Julius Randle'as ir Domantas Sabonis tapo vienais iš naujojo NBA rekordo autorių / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Domantas Sabonis

Domantas Sabonis, Julius Randle'as, Jamesas Hardenas, Russellas Westbrookas ir Giannis Antetokounmpo – šie penki vyrukai, iš kurių keturi dar praėjusį savaitgalį žaidė NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, praėjusią naktį surinko trigubus dublius ir įsirašė į lygos rekordų knygas.

Penki trigubi dubliai per vieną vakarą – naujasis NBA rekordas.

Priminsime, kad D.Sabonis pelnė 22 taškus, atkovojo 13 kamuolių ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų, o „Indiana Pacers“ 122:111 nukovė „Phoenix Suns“.

J.Randle'as kankino „Oklahoma City Thunder“ jaunimą – 26 taškai, 12 atkovotų kamuolių ir tiek pat rezultatyvių perdavimų bei „Knicks“ pergalė 119:97.

J.Hardenas 24 taškais, 10 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų prisidėjo prie „Brooklyn Nets“ pergalės 100:95 prieš „Detroit Pistons“.

Beje, barzdočius visų laikų rezultatyviausių lygos žaidėjų sąraše aplenkė Larry Birdą ir dabar yra 34-tas.

Du trigubi dubliai buvo užfiksuoti Vašingtone: R.Westbrookas pelnė net 42 taškus, atkovojo 10 kamuolių ir atliko 12 rezultatyvių perdavimų , o G.Antetokounmpo surinko 33 taškus, 11 kamuolių ir 11 rezultatyvių perdavimų.

„Milwaukee Bucks“ šventė pergalę prieš „Washington Wizards“ 125:119.

Pastaroji naktis NBA lygoje tapo ypatinga ir nepailstančiam veteranui Carmelo Anthony. Puolėjas sprogo puolime – pelnė net 26 taškus ir visų laikų rezultatyviausių lygos žaidėjų sąraše pakilo į 11-tąją poziciją, aplenkdamas Hakeemą Olajuwoną.

„Aš vis dar esu čia. Aš vis dar žaidžiu ir vis dar mėgaujuosi šiuo žaidimu. Aš esu laimingas, o tai ir yra svarbiausia“, – po rungtynių kalbėjo Melo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas