Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 04

Pristatyti NBA „All-Star“ rungtynių atsarginiai: lietuviams vietos neatsirado

Domantas Sabonis ir Jonas Valančiūnas demonstruoja galingą žaidimą už Atlanto, bet 2021–2022 metų sezono NBA „All-Star“ rungtynėse krepšininkų iš Lietuvos nematysime. Praėjusią naktį buvo pristatyti atsarginiai šios dvikovos krepšininkai, kuriuos pasirinko treneriai.
Luka Dončičius
Luka Dončičius / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Domantui Saboniui nepavyko jau šįmet tapti pirmuoju lietuviu istorijoje, kuris „All-Star“ rungtynėse žaistų tris kartus. Prestižinio pripažinimo jis ir legendinis Žydrūnas Ilgauskas yra sulaukę po du kartus.

Jau kiek anksčiau paaiškėjo, jog iš Rytų konferencijos į startinį penketą išrinkti buvo Trae Youngas („Atlanta Hawks“), DeMaras DeRozanas („Chicago Bulls“), Kevinas Durantas („Brooklyn Nets“), Giannis Antetokounmpo („Milwaukee Bucks“) ir Joelis Embiidas („Philadelphia 76ers“).

Prie šių krepšininkų šiąnakt prisijungė Jamesas Hardenas („Brooklyn Nets“), Jimmy Butleris („Chicago Bulls“), Jaysonas Tatumas („Boston Celtics“), Khrisas Middletonas („Milwaukee Bucks“), Zachas LaVine'as („Chicago Bulls“), Fredas VanVleetas („Toronto Raptors“) ir Dariusas Garlandas („Cleveland Cavaliers“).

Pastariesiems dviem žaidėjams tai bus debiutas „All-Star“ dvikovoje.

Vakarų konferencijos atstovais startiniame penkete bus Stephenas Curry („Golden State Warriors“), Ja Morantas („Memphis Grizzlies“), Andrew Wiggins („Golden State Warriors“), LeBronas Jamesas („Los Angeles Lakers“) ir Nikola Jokičius („Denver Nuggets“).

Atsarginiais krepšininkais iš šios konferencijos išrinkti Chrisas Paulas („Phoenix Suns“), Devinas Bookeris („Phoenix Suns“), Donovanas Mitchellas („Utah Jazz“) ir Rudy Gobertas („Utah Jazz“), Draymondas Greenas („Golden State Warriors“), Luka Dončičius („Dallas Mavericks“) ir Karlas-Anthony Townsas („Minnesota Timberwolves“).

Daugiausiai sirgalių balsų sulaukę LeBronas Jamesas ir Kevinas Durantas tapo komandų kapitonais. Vasario 10-ąją dieną jie rinksis žaidėjus „All-Star“ dvikovai, kur vyks vasario 20-ąją Klivlande.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas