Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 21

„Raptors“ su Jonu Valančiūnu apstulbę – tokio teisėjų sprendimo dar nėra matę

Jono Valančiūno atstovaujama „Toronto Raptors“ patyrė apmaudžią nesėkmę Sakramente. Panašu, kad prie to dar kartą ranką pridėjo teisėjai. Terrence'as Rossas paskutinę sekundę sugebėjo išplėšti pratęsimą, tačiau peržiūrėjus vaizdo įrašą jis buvo neįskaitytas. Bet kodėl, Torontas visiškai nesuvokia.
Dwane'as Casey
Dwane'as Casey / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Raptors“ nuo „Kings“ atsiliko 3 taškais ir lemiamai turėjo 2,4 sekundės. T.Rossas pagavo kamuolį ir švystelėjo fantastišką metimą iš toli, tačiau teisėjai nusprendė, kad Toronto klubas namo važiuoja nieko nepešęs.

VIDEO: Daug diskusijų sukėlęs T.Rosso tritaškis su sirena

„Man paaiškino, kad buvo problemos su laikrodžiu, – po rungtynių kalbėjo D.Casey. – Treneriu dirbu jau 37 metus. Jeigu sunku apsispręsti, tai leiskite mums sužaisti dar penkias minutes. Mes patys peržiūrėjome tą įrašą ir metimas turėjo būti įskaitytas.

Net jei DeMarcusas ir palietė kamuolį išmetant – laiko dar buvo į valias. T.Rosso tritaškis buvo atliktas likus 0,5 sekundės. Neįsivaizduoju, kokios čia problemos su laikrodžiu, todėl man reikės daugiau paaiškinimų.

Vyrai kovėsi ir įdėjo visą širdį šiose rungtynėse, o jos baigėsi tokiu sprendimu.“

„Laiko liko bet kokiu atveju, – tarpusavyje diskutavo Toronto klubo komentatoriai. – Krepšininkai tikrai jausis apiplėšti, nes nematė pakartojimų iš visų kampų.“

Nepatenkintas buvo ir pats metimo autorius, kuris nesuprato, kodėl arenos technikos problemos jiems kainavo galimybę pakovoti dėl pergalės.

„Neįsivaizduoju, kodėl metimas nebuvo įskaitytas. Laiko buvo pakankamai. Tai prastas teisėjų sprendimas, – po rungtynių teigė tritaškį pataikęs T.Rossas. – Jeigu buvo problemos su laikrodžiu arba jų klaida, tai duokite mums ataką pakartoti iš naujo. Nesuprantu, kodėl mums tiesiog skirtas pralaimėjimas.“

„Jokių komentarų“, – tris kartus teisėjų darbu nenorėjo skųstis ir įžaidėjas Kyle'as Lowry.

„Laukiame atsiprašymo iš NBA, nors tai ir nepakeis rungtynių baigties“, – savo „Twitter“ paskyroje rašė Patrickas Pattersonas.

„Prastas sprendimas Sakramente. Metimas turėjo būti įskaitytas!“ – po rungtynių savo nuomonę pareiškė ir vienas TNT analitikų Kenny Smithas.

NBA kol kas tyli.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas