Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 27

Rimtas Anthony Daviso pareiškimas: „Aš – geriausias NBA lygoje“

MVP ritmu praėjusį sezoną žaidęs „New Orleans Pelicans“ aukštaūgis Anthony Davisas neabejoja, jog jau dabar neturi sau lygių stipriausioje pasaulio lygoje.
Anthony Davisas
Anthony Davisas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Manau, jog esu labiausiai dominuojantis žaidėjas visoje lygoje. Aš dirbsiu savo darbą, jog įrodyčiau tai jums“, – į žurnalistus kreipėsi Davisas.

Per šešis sezonus, praleistus NBA lygoje, A.Davisas jau spėjo sudalyvauti penkiose „Visų žvaigždžių“ rungtynėse. Maža to, krepšininkas pirmaisiais metais pateko į geriausią naujokų penketą, o karjeros eigoje tris kartus atsidūrė pirmajame geriausiųjų penketuke tarp visų lygos žaidėjų.

208 cm ūgio amerikietis yra vertinamas ne tik už nuostabų žaidimą puolime, bet ir sunkų darbą gynyboje. Davisas šiemet buvo išrinktas į pirmąjį geriausiai besiginančių NBA žaidėjų penketuką, o 2015 ir 2017 metais atsidūrė šios kategorijos antrajame penkete.

„Žvelgdamas iš savo pozicijos, aš esu geriausias šiame žaidime. Aš tikrai tą jaučiu ir niekas mano nuomonės nepakeis“, – kalbėjo krepšininkas.

25-erių vidurio puolėjas praėjusį sezoną vidutiniškai rinko po 28,1 taško ir atkovodavo po 11,1 kamuolio. Balsavime dėl MVP titulo Davisas liko trečias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai