Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 08 01

„Rockets“ gretose pasiliko dar vienas Donato Motiejūno konkurentas dėl minučių

„Houston Rockets“ komanda, kuriai pastaruosius ketverius metus atstovavo lietuvis Donatas Motiejūnas nusprendė pasilikti sunkiojo lengvojo arba sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje rungtyniaujantį Michaelą Beasley. Ekipos vadovai galėjo nutraukti žaidėjo kontraktą iki pirmadienio, tačiau pasirinko to nedaryti. Krepšininkas 2016-2017 m. sezone uždirbs 1,4 mln. JAV dolerių.
Michaelas Beasley
Michaelas Beasley / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tai reiškia, kad šiuo metu „Rockets“ gretose yra net keturi sunkieji krašto puolėjai: Ryanas Andersonas, Montrezlas Harrellas, naujokas Kyle'as Wiltjeras ir minėtasis M.Beasley.

Vidurio puolėjų gretose Hjustone artėjantį sezoną rungtyniaus Clintas Capela, Nene ir naujokas Chinanu Onuaku.

„Rockets“ ekipos sudėtyje šiuo metu yra 7 aukštaūgiai, o iš viso – net 18 žaidėjų. Primename, kad galutinę komandos sudėtį turi sudaryti ne daugiau nei 15 krepšininkų. Tai reiškia, kad ekipą turės palikti trys žaidėjai.

Jeigu „raketos“ pratęs sutartį su lietuviu D.Motiejūnu, tuomet Hjustono treniruočių stovykloje mes pamatysime net 19 krepšininkų, iš kurių 4 turės palikti ekipą prieš prasidedant reguliariajam sezonui.

M.Beasley į Hjustoną atvyko antroje sezono pusėje ir spėjo sužaisti 20 rungtynių. Nors puolėjas rungtyniavo vidutiniškai vos po 18 minučių, tačiau spėdavo surinkti po 13 taškų ir atkovoti 5 kamuolius per rungtynes.

Žaidėjas turėtų puikiai tikti naujojo „Rockets“ trenerio Mike'o D'Antoni žaidimo filosofijai, nes yra puikiai krepšį atakuojantis ir vikrus aukštaūgis. Krepšininkas sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje turėtų dėl minučių grumtis su R.Andersonu bei greičiausiai į komandą sugrįšiančiu D-Mo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas