Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 23

„Rockets“ planai: savaitę nesitreniravęs D.Motiejūnas žaisti gali jau ketvirtadienį

Po JAV besiblaškantis Donatas Motiejūnas gali prie „Houston Rockets“ komandos prisijungti jau ketvirtadienio rungtynėse Portlande. Tiesa, lietuvis vis dar yra įsisukęs į nesibaigiantį patikrinimų ratą.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / „Twitter“ nuotr.

Po atšauktų „Detroit Pistons“ mainų į Hjustoną sugrįžta D.Motiejūnas ir Marcusas Thorntonas. „Rockets“ tikisi, kad pastarasis prie komandos prisijungs jau ketvirtadienio rungtynėms su „Portland Trail Blazers“.

Lietuvio padėtis sudėtingesnė. Jis taip pat gali atsidurti Portlande trečiadienį arba ketvirtadienį, tačiau D.Motiejūnas gali užtrukti Hjustone dėl papildomų nugaros tyrimų, rašo „Houston Chronicle“.

Hjustono ekipos treneris J.B. Bickerstaffas teigė, kad yra patenkintas, jog abu žaidėjai sugrįžta: „Mes laimingi. Mums jų reikia. Aišku, tai yra nepatogi situacija visiems, tačiau mes laimingi, kad jie čia. Juk jie išvyko ne dėl krepšinio problemų.“

Jeigu D.Motiejūno tyrimai neparodys jokių didelių kliūčių, „Rockets“ galės lietuvio paslaugomis naudotis jau artimiausiu metu. Tiesa, dėl nesibaigiančių kelionių ir tyrimų jis nesitreniravo savaitę ir nuo gruodžio mėnesio nežaidė NBA.

„Patikrinsime ir pamatysime. Akivaizdu, kad Detroite medicininio patikrinimo metu kažkas buvo negerai. Mes gausime dar vieną nuomonę Hjustone. Visi, prieš jam išvažiuojant, tikėjosi, kad jis galės žaisti. Jeigu jis sveikas, jis galės žaisti Portlande“, – tikino treneris.

„D-Mo yra darboholikas. Jis vienas iš tų vaikinų, kurie nepalieka salės. Jis atgaus formą. Mes viską apsvarstysime – praleistas rungtynes, jo planą žaisti D lygoje – kai paaiškės jo sveikata“, – pridūrė J.B. Bickerstaffas.​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas