Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 27

„Rockets“ startinis penketas – be Carmelo Anthony

„Houston Rockets“ ekipos vyriausiasis treneris Mike'as D'Antoni naująjį sezoną pradės ir su nauju startiniu penketu, teigia Timas McMahonas iš ESPN.
Carmelo Anthony
Carmelo Anthony / AFP/„Scanpix“ nuotr.

D'Antoni teigimu, komandos naujokas Carmelo Anthony turėtų tapti šeštuoju komandos žaidėju, o tai reiškia, jog 203 cm ūgio puolėjas rungtynes pradės nuo atsarginių suolo.

Strategas išreiškė viziją, jog greičiausiai C.Anthony viename penkete žais su 201 cm ūgio puolėju Jamesu Ennisu, kuris yra labai rimta paspirtis gynyboje. Taip penketas išlaikytų tinkamą balansą abiejose aikštės pusėse.

Nors „Oklahoma City Thunder“ ekipai pralaimėjus atkrintamųjų seriją „Utah Jazz“ komandai Anthony aiškiai pareiškė, jog nesitaikstys su atsarginio žaidėjo vaidmeniu, tačiau atsidūręs „raketų“ gretose puolėjas prabilo apie tai, kad darys viską, kas padėtų laimėti titulą.

Kituose trenerio planuose – snaiperio Erico Gordono įtraukimas tarp rungtynes pradėsančių krepšininkų. Pastarasis kartu su Chrisu Paulu ir Jamesu Hardenu turėtų sudaryti labai pavojingą gynėjų grandį aplink perimetrą.

Praėjusį sezoną šis trejetas kartu aikštėje praleido vos 148 minutes, tačiau per jas nuo oponentų sugebėjo atsiplėšti net 71 taško skirtumu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai