Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 14

Russellas Westbrookas pakeliui į „Boston Celtics“?

Kevinas Durantas jau paliko savo ilgametę „Oklahoma City Thunder“ ekipą ir persikėlė į Ouklandą, todėl vienintelis likęs klausimas: ką daryti su Russellu Westbrooku? Pastarojo sutartis baigsis 2017-ųjų vasarą, todėl komandos vadovai stipriai svarsto mainų galimybę.
Russellas Westbrookas
Russellas Westbrookas / „Scanpix“ nuotr.

R.Westbrookas gali palikti Oklahomą jau kitais metais, o tai reikštų, kad „Thunder“ nieko negautų už abi savo superžvaigždes. Žinoma, įžaidėjas gali ir likti komandoje, tačiau tai labai abejotina.

Dėl tokios didelės nežinios mainų galimybė itin reali. „Bleacher Report“ teigia, kad daugelio kitų komandų generalinių vadybininkų nuomone, jis bus iškeistas į „Boston Celtics“.

Jų nuomone, R.Westbrookas ne tik, kad bus iškeistas, tačiau tai bus padaryta dar prieš 2016-2017 metų sezoną.

Bostonas jau naujokų biržos naktį bandė atlikti didelius mainus, kuriais iš Čikagos bandė gauti Jimmy Butlerį. Tačiau „Bulls“ kaina buvo per didelė, o dabar Danny Ainge'as su savo šaukimais bei jaunaisiais talentais bandys suvilioti „Thunder“ generalinį vadybininką Samą Presti.

„Celtics“ turi nemažai ką pasiūlyti šią vasarą jau subyrėjusiai Oklahomos ekipai. Jie vis dar turi nemažai naujokų biržos šaukimų, o vienas iš jų kitą sezoną gali atsidurti ir pirmajame trejete.

Jie šioje naujokų biržoje pasikvietė Jayleną Browną, o savo sudėtyje turi jaunuosius Marcusą Smartą, Avery Bradley bei Visų žvaigždžių rungtynių dalyvį Isiaiah Thomasą.

„Scanpix“ nuotr./Bradas Stevensas
„Scanpix“ nuotr./Bradas Stevensas

Vos pridėjusi R.Westbrooką į savo sudėtį „Celtics“ taptų rimta varžove Rytų konferencijoje sau lygių neturinčiai „Cleveland Cavaliers“. Vieninteliu klaustuku lieka paties krepšininko noras su šia komanda pratęsti sutartį. Jeigu jis nenorės kalbėtis dėl naujo kontrakto, tai gali itin apsunkinti mainų galimybę.

S.Presti gali atversti naują puslapį ekipos istorijoje ir už jį gauti dėlionės detalių ateičiai.

Tuo labiau, kad tai nebūtų pirmas kartas, kai prieš sezoną Oklahomos komandos generalinis vadybininkas imtųsii ryžtingų sprendimų. 2012-aisiais nepavykus susitarti dėl naujos sutarties S.Presti į Hjustoną išsiuntė vieną svarbiausių savo žaidėjų Jamesą Hardeną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas