Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 04

S.Adamsas pasidalijo prisiminimu, kaip užčiaupė provokuoti bandžiusį J.Valančiūną

„Oklahoma City Thunder“ vidurio puolėjui Stevenui Adamsui vos 25-eri, tačiau krepšininkas jau išleido autobiografinę knygą. Knygoje, pavadintoje „My Life, My Fight“, S.Adamsas papasakojo ir vieną istoriją, susijusią su Jonu Valančiūnu.
Stevenas Adamsas ir Jonas Valančiūnas
Stevenas Adamsas ir Jonas Valančiūnas / „Scanpix“ nuotr.

S.Adamsas prisiminė, kaip per rungtynes pasidavė žodinėms lietuvio provokacijoms ir galiausiai atsikirto. Vis dėlto po šio epizodo „Thunder“ aukštaūgis nusprendė daugiau į provokacines šnekas nesikišti.

„Galbūt nauja sutartis įkvėpė pasitikėjimo, jog nusprendžiau pirmą ir paskutinį kartą įsivelti į žodžių karą per rungtynes. Jonas Valančiūnas atakavo mane savo replikomis visas rungtynes, išties agresyviai.

Po šimtojo tokio bandymo galiausiai atsisukau ir pasakiau: „Neprasidėk su manimi. Tu valgydamas naudoji peilį ir šakutę, o aš valgau rankomis“ .

Jis nežinojo, kaip į tai sureaguoti, nes tai išties buvo kvaila. Bet tai privertė jį kuriam laikui užsičiaupti, taigi, spėju, suveikė. Vis dėlto po tų rungtynių nusprendžiau daugiau nesivelti į jokias kalbas“, – rašoma knygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai