Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 29

S.Kerras neslepia: „Atrodo, kad „Warriors“ komandai sezonas jau baigėsi“

NBA toliau stengiasi rasti būdą grįžti į arenas kol pasaulis kovoja su koronaviruso pandemija, o štai „Golden State Warriors“ treneris Steve'as Kerras pasakojo, jog komanda gyvena taip, lyg sezonas jau būtų pasibaigęs.
Steve'as Kerras
Steve'as Kerras / „Scanpix“ nuotr.

„Atrodo, kad dabar yra tarpsezonis. Mes turėjome „Zoom“ pokalbį su savo žaidėjais, su visa sudėtimi praėjusią savaitę. Tai buvo proga visiems pasimatyti, tačiau Bobas Mayersas (krepšinio operacijų prezidentas – aut. past.) dar ir pateikė naujausių žinių iš lygos. Tai atrodė lyg eilinis mūsų susirinkimas. Trenerių štabas ir aš darėme savo vertinimus, dėliojome tarpsezonio planus, tad tikrai dabar esame tarpsezonio režime“, – pasakojo S.Kerras per video konferenciją su San Fransisko universitetu.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Stephenas Curry, Draymondas Greenas ir Steve'as Kerras
AFP/„Scanpix“ nuotr./Stephenas Curry, Draymondas Greenas ir Steve'as Kerras

Į atkrintamąsias besitaikančios komandos, žinoma, stengiasi išlaikyti savo žaidėjus tinkamos formos, tačiau „Warriors“, laimėjusi tik 15 kartų per 65 rungtynes, jau nebesijaudina dėl galimo sezono pratęsimo.

„Sezonas buvo sustabdytas įdomiu metu, tavo užimama vieta tikrai darė įtakos. Aš pasikalbėjau su kitais treneriais, kurie dirba komandose, esančiose atkrintamųjų lenktynėse. Jie desperatiškai bando laikyti kontaktą su savo komanda, rengia treniruotes per „Zoom“ programą, bando rasti vietas, kur žaidėjai galėtų pamėtyt ir panašiai.

Mums viskas kitaip, nes mes dėl vietos atkrintamosiose nekovojame. Atrodo, kad mūsų komandai sezonas jau baigėsi. Tiesiog toks jausmas. Dar nieko nežinome oficialiai. Vis dar yra galimybių, kad lyga paprašys mūsų sugrįžti ir sužaisti kažkiek mačų. Šį sezoną turėjome daug traumų, visi supranta, kokia yra situacija“, – kalbėjo S.Kerras.

Treneris neslėpė, kad ši priverstinė pauzė buvo labai produktyvi jam ir jo štabui. Kitą sezoną, pasikinkę Stepheno Curry, Klay Thompsono ir Draymondo Greeno trejetą, „Warriors“ vėl bandys grįžti į NBA viršūnę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas