Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 11 17

„Savo balso svorį suvokęs“ Kyrie Irvingas netrukus grįš į aikštę

Suspenduotas „Brooklyn Nets“ gynėjas Kyrie Irvingas gali grįžti ant parketo jau sekmadienio rungtynėse prieš „Memphis Grizzlies“, pranešė ESPN.
Temos: 2 NBA Brooklyn Nets

K.Irvingas ketvirtadienį praleis aštuntąsias rungtynes iš eilės, kai „Nets“ žais išvykoje prieš „Portland Trail Blazers“, bet jo dvi savaites trunkantis suspendavimas netrukus baigsis.

„Nets“ ekipa vieną ryškiausių NBA žvaigždžių nuo komandos atskyrė po to, kai ši savo socialiniuose tinkluose reklamavo antisemitinį filmą, o vėliau atsisakė atsiprašyti įžeistos žydų bendruomenės.

„Kyrie tęsia savo dialogo ir mokymosi kelionę. Jis bando suvokti savo balso ir veiksmų svorį, ypač kalbant apie žydų bendruomenę. Kyrie atmeta bet kokios formos antisemitizmą bei yra pasišventęs tapti geresniu ir supratingesniu“, – ESPN teigė NBA žaidėjų asociacijos vykdančioji direktorė Tamika Tremaglio.

Lapkričio 4 dieną suspenduotas K.Irvingas už praleistas rungtynes negauna atlygio. Per pastarąsias dienas jis buvo susitikęs su „Nets“ savininku Joe Tsai bei NBA komisaru Adamu Silveriu, kurie vėliau viešai teigė nemanantys, kad K.Irvingas yra antisemitiškų pažiūrų.

Be įžaidėjo likę „Nets“ per septynerias rungtynes kol kas iškovojo keturias pergales, tačiau antradienį svečiuose net 121:153 nusileido „Sacramento Kings“ su Domantu Saboniu.

Su 6 pergalėmis ir 9 pralaimėjimais Rytų konferencijoje „Nets“ dalinasi 11-12 vietas.

30-metis K.Irvingas per aštuonerias sužaistas rungtynes šį sezoną vidutiniškai pelnė po 26,9 taško, atkovojo po 5,1 kamuolio ir atliko po 5,1 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas