Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 01

Savo dešiniąją ranką Čikagai pristatęs A.Karnišovas: „Ieškojau žmogaus, kuris mane papildytų“

Čikagoje oficialiai pristatytas naujasis „Chicago Bulls“ ekipos generalinis vadybininkas – Marcas Eversley. Jam gerų žodžių negailėjo ir pats savo dešiniąja ranka tapsiantį kolegą išsirinkęs Artūras Karnišovas.
Artūras Karnišovas pristatė Marcą Eversley
Artūras Karnišovas pristatė Marcą Eversley / 15min ir „Chicago Bulls“ nuotr.

Balandžio pradžioje „Bulls“ krepšinio operacijų viceprezidentu paskirtas lietuvis iš „Philadelphia 76ers“ perviliotą amerikietį vadino puikiu savo papildymu.

„Siekiau rasti generalinį vadybininką, kuris galėtų papildyti mano viziją ir vertybes bei padėtų jas įgyvendinti „Bulls“ klube. Marco praeitis ir įgūdžiai leis tą padaryti, – sakė A.Karnišovas. – Jis yra užmezgęs tvirtus ryšius visame krepšinio pasaulyje, praėjusiose savo stotelėse pasižymėjo talentų atradimu ir turi tinkamą požiūrį į tai, ką žadame pastatyti šioje komandoje.

Jis pasiruošęs kitam savo karjeros žingsniui. Nekantrauju, kol galėsiu dirbti su juo ir paversti „Bulls“ nuolatiniu pretendentu į titulus.“

Nekantrauju, kol galėsiu dirbti su juo ir paversti „Bulls“ nuolatiniu pretendentu į titulus.

Nuo 2016-ųjų Filadelfijoje dirbęs M.Eversley prisidėjo prie to, kad „76ers“ naujokų biržoje pakviestų Beną Simmonsą bei padėjo paversti „Sixerius“ iš NBA autsaiderių į vienus Rytų konferencijos lyderių.

Amerikietis taip pat suvaidino svarų vaidmenį į Filadelfiją prisikviečiant J.J.Redicką, Jimmy Butlerį ir Tobiasą Harrisą.

Prieš tai jis dirbo „Washington Wizards“ klube, kur užėmė už žaidėjus atsakingo viceprezidento pareigas. Dar anksčiau M.Eversley dirbo „Toronto Raptors“ organizacijoje, kurioje septynis sezonus buvo generalinio vadybininko Bryano Colangelo asistentas.

„Chicago Bulls“ nuotr./Marcas Eversley
„Chicago Bulls“ nuotr./Marcas Eversley

„Tapimas NBA klubo generaliniu vadybininku ir prisijungimas prie „Chicago Bulls“ šeimos yra mano svajonės išsipildymas, – per pristatymą sakė M.Eversley. – Esu dėkingas už galimybę dirbti su tokiu žmogumi kaip Artūras, kuris alsuoja aistra ir pasiryžimu siekti pergalių. Abu atvykome iš sėkmingų organizacijų, tad sunkiai dirbsime ir padarysime viską, kad taptume sėkminga ir laiminčia komanda.

Dėkoju Artūrui, taip pat komandos savininkams Jerry ir Michaelui Reinsdorfams, kad jie pasitikėjo mano lyderystės sugebėjimais ir leido prisijungti prie šios istorinės organizacijos.“

Tapimas NBA klubo generaliniu vadybininku ir prisijungimas prie „Chicago Bulls“ šeimos yra mano svajonės išsipildymas

NBA galvų akyse užsirekomendavusį amerikietį oficialiu pranešimu išlydėjo ir „76ers“ generalinis vadybininkas Eltonas Brandas.

„Bulls“ įsigijo šviesų krepšinio protą ir dar geresnį žmogų. Linkiu jam ir jo šeimai paties geriausio šiame naujajame sėkmingos karjeros etape“, – sakė buvęs NBA krepšininkas, dalį laiko rungtyniavęs ir „Bulls“ gretose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas