Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 11

Skausmas ir pyktis išsiliejo Vanessos Bryant įraše „Instagram“

Vanessa Bryant pirmadienį socialiniame tinkle pasidalijo jausmais dėl savo vyro Kobe Bryanto, judviejų dukros Gigi ir dar septynių kitų žmonių žūties sraigtasparnio avarijoje praėjusį mėnesį.
Kobe ir Vanessa Bryantai
Kobe ir Vanessa Bryantai / „Scanpix“ nuotr.

„Mano smegenys atsisako pripažinti, kad Kobe ir Gigi nebėra, – rašė vieno geriausių visų laikų NBA krepšininkų žmona. – Tai tarsi bandyčiau suvokti, kad Kobe išėjo, bet kūnas atsisako pripažinti, kad mano Gigi niekada nesugrįš.

Jaučiu, kad tai neteisinga. Kodėl aš galiu pabusti kitą rytą, o mano mažoji mergaitė daugiau neturės tokios galimybės. Aš tokia įpykusi. Ji turėjo tiek daug gyvenimo nugyventi.“

V.Bryant teigė suvokianti, kad privalo likti stipri dėl trijų kitų dukrų: Natalios, Biankos ir Capri.

„Žinau, kad tai, ką jaučiu, yra normalu. Tai dalis viso gedulo proceso. Aš tiesiog noriu pasidalyti tuo su kitais, kurie patyrė kažką panašaus, – rašė Vanessa Bryant. – Dieve, aš taip norėčiau, kad jie būtų kartu ir tas košmaras pasibaigtų.

Meldžiuosi už visas aukas šioje baisioje tragedijoje. Prašau, melskitės už visus.“

Įraše socialiniame tinkle taip pat pridėtas vaizdo įrašas, kaip Kobe Bryantas moko savo dukrą Gianną krepšinio aikštėje.

Buvęs „Los Angeles Lakers“ krepšininkas žuvo būdamas 41-erių šių metų sausio 26 dieną, kai sraigtasparnis dužo į kalno šlaitą netoli Los Andželo pakeliui į merginų krepšinio turnyrą.

Avarijoje žuvusių beisbolo trenerio Johno Altobelli, jo žmonos Keri ir dukros Alyssos laidotuvės numatytos pirmadienį. Per avariją taip pat žuvo lėktuvo pilotas Ara Zobayanas ir K.Bryanto pažįstamos Christina Mauser, Sarah Chester ir jos dukra Payton.

V.Bryant praėjusią savaitę paskelbė, kad jos vyro ir dukros atminimui skirtas renginys „Staples Center“ arenoje bus surengtas vasario 24 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant